Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Μετεγγραφικός... οργασμός στον Ολυμπιακό

 

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, Ρομπέρτο Χιμένεθ βρίσκεται στην Ελλάδα και τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, από την Άρσεναλ άναψαν το... πράσινο φως για την παραχώρηση του Τζόελ Κάμπελ στους Πειραιώτες

Έτοιμος να ολοκληρώσει τη τρίτη του μετεγγραφή μετά τους Σαβιόλα και Μεντζανί,  είναι ο Ολυμπιακός. Ο Ισπανός Ρομπέρτο Χιμένεθ έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να ολοκληρώσει τη δική του συμφωνία με τους “ερυθρόλευκους”

Αφού ρυθμιστούν λοιπόν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του δανεισμού του από την Ατλέτικο Μαδρίτης (για ένα χρόνο) αναμένεται να πετάξει κι εκείνος για τη Γερμανία, ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού που βρίσκεται από το πρωί εκεί.

Τα μετεγγραφικά “χτυπήματα” δεν τελειώνουν εδώ για τον Ολυμπιακό, αφού όλα δείχνουν πως θα πιάσει... Λιμάνι και ο Τζόελ Κάμπελ. Οι νταμπλούχοι τις τελευταίες ημέρες βρίσκονταν σε επαφή με την Άρσεναλ για να φέρουν τον 21χρονο ακραίο στον Πειραιά, κάτι που φαίνεται πως έγινε την Πέμπτη.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, οι “κανονιέρηδες” έδωσαν το “ΟΚ” για την παραχώρηση του Κοσταρικανού με την μορφή δανεισμού. Ο Κάμπελ αναμένεται να μην έρθει στην Αθήνα, αλλά θα πετάξει κατευθείαν για την Γερμανία, όπου ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.


newsit.gr