Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Σταμάτης: Η ΝΔ δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη Χρυσή Αυγή

stamatis
Κατηγορηματικός ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πάει σε πρόωρες εκλογές αλλά και ότι ποτέ δεν πρόκειται η ΝΔ να συνεργαστεί μετεκλογικά με την Χρυσή Αυγή εμφανίστηκε ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης στη Βουλή.
Παράλληλα, έστρεψε τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση θα έχει πολιτικό αρραβώνα με την Χρυσή Αυγή με την οποία, όπως είπε, θα ψηφίσουν από κοινού την πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την ΕΡΤ.
«Επειδή ακούστηκε στην αίθουσα του Κοινοβουλίου αν οι προθέσεις του πρωθυπουργού είναι να εξαντληθούν τα τέσσερα χρόνια μέχρι τις εκλογές θα πω το εξής: Δεν είναι πρόθεση του πρωθυπουργού αλλά πολιτική απόφαση. Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει τον βίο της μέχρι την τελευταία μέρα για να μπορέσει να απολογηθεί στον ελληνικό λαό, για να γνωρίζει τι πέτυχε και τι όχι. Δεν θα παίξει μικροκομματικά παιχνίδια. Αυτή είναι εδραία πολιτική απόφαση και της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού», ανέφερε ο κ. Σταμάτης.
Και ο κ. Σταμάτης πρόσθεσε: «Το κατά πόσο η ΝΔ σχεδιάζει να συνεργαστεί μετά τις εκλογές με την Χρυσή Αυγή δεν θα κουραστούμε να το λέμε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Τέτοιο πολιτικό γάμο που ονειρεύεστε δεν θα τον δείτε ποτέ. Αντίθετα όμως, σε λίγο, θα δούμε ένα πολιτικό αρραβώνα. Θα ψηφίσετε μαζί με την Χρυσή Αυγή την πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής. Σας ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτο».

ysterografa.gr