Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Χούκλη: Το “μαύρο” στην ΕΡΤ εξόργισε τον κόσμο

Maria-Xoukli
Στην υπόθεση της ΕΡΤ, που κυριάρχησε πλήρως στην ειδησεογραφία τις τελευταίες εβδομάδες, και οδήγησε σε πολιτική κρίση και την αποχώρηση της Δημοκρατικής Αριστεράς από την κυβέρνηση, αναφέρεται η Μαρία Χούκλη, με συνέντευξή της στο ένθετο “TV glam” του “Τύπου της Κυριακής”.
Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του “ΑΝΤ1″, από τις πιο αξιοπρεπείς παρουσίες στον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης και με μακρά διαδρομή, είχε περάσει για σειρά ετών από την κρατική τηλεόραση, έχει λοιπόν έναν λόγο παραπάνω… δια να ομιλεί.
“Έπαθα σοκ αντικρίζοντας το μαύρο, όπως η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών. Η ΕΡΤ δεν είναι απλώς το άθροισμα των εργαζομένων της, των προβλημάτων και των δυνατοτήτων της.
Συμβολίζει, ανεξαρτήτως του πώς πραγματώνεται, τη φωνή του συνόλου της κοινωνίας, οφείλει να υπάρχει ως ιμάντας ενημέρωσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας στις ιδεατές εκφάνσεις τους.
Νομίζω πως το μαύρο εξαγρίωσε τον κόσμο εξαιτίας του ότι απεικόνισε με βίαιο τρόπο όλα όσα νιώθουμε τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης και της ανατροπής που έχουν επέλθει στις ζωές μας. Είχε κάτι αμετάκλητο, σαν να μας κατάπιε όλους.
Είναι άδικο για τους ικανούς εργαζομένους και συντελεστές της ΕΡΤ, και ολέθριο για την ίδια την ΕΡΤ να απαξιώνονται όλοι, να καίγονται μαζί με τα ξερά και τα χλωρά”, δηλώνει μεταξύ άλλων η Μαρία Χούκλη.

ysterografa.gr