Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ​Σ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙ​Ο κας ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΣΤΟ 9ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ


Η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου έγινε δεκτή με περατεταμένο χειροκρότημα, όταν ανέβηκε στο βήμα του Συνεδρίου της ΝΔ για να εκφωνήσει την ομιλία της.
Η Μαριέττα Γιαννάκου παραμένει ένα από τα πιο συγκροτημένα πολιτικά στελέχη της Κεντροδεξιάς , ενώ λόγω και του προβλήματος που αντιμετώπισε πριν από μερικά χρόνια με την υγεία της, είχε συγκινήσει.
Η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας εστίασε με την ομιλία της στις προοπτικές που διαμορφώνονται για την Ελλάδα σε μια Ευρώπη που αλλάζει διαρκώς, με τη Νέα Δημοκρατία να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Η κ. Μαριέττα Γιαννάκου, τόνισε τα εξής:

Ενστερνιζόμαστε τις αρχές της κοινωνικής οικονομίας της αγοράς.
Ο άνθρωπος είναι υποκείμενο της Ιστορίας και όχι αντικείμενο, παράγοντας και καταλύτης αλλαγών. Πρέπει να εργαστούμε με καρδιά και ορθολογισμό και να μη διστάσουμε, ακόμη και εάν τα αποτελέσματα στην αρχή είναι πενιχρά.
Ο αγώνας μας είναι αναγκαίος γιατί προέχει η μέριμνα για τους ασθενέστερους και η επίτευξη της κοινωνικής συνοχής.
Ενόψει των ευρωεκλογών 2014 πρέπει να συνταχθούμε όλοι για τη σταθερότητα της κυβέρνησης και μια ισχυρή αντιπροσώπευση της Νέας Δημοκρατίας.
Είναι απαραίτητο να υποστηρίξουν την εθνική προσπάθεια για σταθερότητα και ευημερία και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι που δεν είναι φυσικά εχθροί μας, γιατί η συμβολή όλων είναι απαραίτητη για να επιτευχθούν οι όροι ανάπτυξης της κοινωνίας και της οικονομίας στη χώρα μας.