Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Φιλική ήττα από την Ερμιονίδα η Κορινθος

Η Κόρινθος,με πολλές απουσίες και με υπό δοκιμή παίκτες, έχασε με σκορ 1 - 4 σε φιλικό που έγινε στο γήπεδο του Συνοικισμού, από την Ένωση Ερμιονίδας.
Αν και η Κόρινθος ήταν αυτή που είχε την πρώτη καλή ευκαιρία, όταν στο 3’ μετά από σέντρα του Μακρή, η μπάλα βρήκε στον Τσώνη και σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Πονηρού και στο 10’ το σουτ του Αμπαδιωτάκη έφυγε λίγο άουτ, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 12’, με κεφαλιά του Σχοινά, με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλους α’ ημιχρόνου, παρά τις κάποιες μικροευκαιρίες των Αράπογλου και Χαρίτου, ενώ η Ερμιονίδα, είχε ένα καλό σουτ του Μιχαλάκη (31’), να περνά άουτ.
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και το 0-2 με τον Μακρίδη, ο οποίος έφυγε μόνος απέναντι από τον Μακρίδη και νίκησε τον Τεντώνη.
Δέκα λεπτά αργότερα, η «Μπάρτσα» μείωσε σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παππά, μετά από παράβαση που κέρδισε ο Βαγγέλης Γκάτσης.
Το 1-3 ήρθε από τον Σχοινά (69’), ο οποίος μετά από υπέροχη ασίστ του Μακρίδη, πλάσαρε εύστοχα τον Κορδώση, ενώ το τελικό 1-4, διαμόρφωσε στο 86’ ο Μιχαλάκης.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τεντώνης (55’ Κορδώσης), Κοτσόκολος (Παππάς Γ.), Αράπογλου (46’ Νικολόπουλος), Αμπαδιωτάκης (46’ Νούλας), Παππάς Τ., Παπαευθυμίου, Μακρής (64’ Σουφρίλας), Χαρίτος (46’ Ντερτιλής), Τσατσόπουλος (71’ Κολάνι), Λούβρης (46’ Γκάτσης), Πανταζής (46’ Δανιήλ)
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Πονηρός (46’ Γκιόκας), Παπανικολάου (46’ Μακρίδης), Σαμαράς, Τσώνης (70’ Φλεβαράκης), Λαζάρου (46’ Βιρβίλης), Κιοσσές (46’ Τζιέρης), Στάικος, Μίχος (55’ Μουκίδης), Σχοινάς (70’ Κρητικός), Δήμας (78’ Σκεντεράι), Μιχαλάκης