Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Αρχίζουν τα μπαραζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική - Ο ΑΟ Λουτρακίου κόντρα στον Φοίβο Κρεμαστής

Σήμερα Κυριακή (12/5) ανοίγει η αυλαία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική της νέας σεζόν.
Ο πρωταθλητής Κορινθίας ΠΑΟ Λουτράκι θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στον 11ο όμιλο, στο Θώδειο κόντρα στον πρωταθλητή Δωδεκανήσου  Φοίβο Κρεμαστής. προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για την πρωτιά, που δίνει το εισιτήριο για τη Γ' Εθνική. Οι διοίκηση των "Ορανιέ" καλεί τους φίλους του ποδοσφαίρου να παραβρεθούν στο Λουτρακιώτικο στάδιο και να στηρίξουν την ομάδα στην κρίσημη αυτή αναμετρηση.
Στο άλλο ματς του ομίλου η πρωταθλήτρια Αν. Αττικής Θύελλα Ραφήνας φιλοξενεί στην έδρα της τον πρωταθλητή Δυτ. Αττικής Άτταλο Νέας Περάμου..
Στον 12ο όμιλο η πρωταθλήτρια Αχαίας Αναγέννηση Πατρών αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ζακύνθου Θύελλα Αμπελοκήπων , ενώ η ΑΕ Κεφαλληνίας υποδέχεται την ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας
Τέλος στο 12 όμιλο ο πρωταθλητής Αργολίδας Τροιζηνιακός αντιμετοπίζει την ομάδα της Φαλαισία από την Αρκαδία, ενώ ο Μεσσηνιακός στην Καλαμάτα αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή Λακωνίας Ολυμπιακό Γυθείου
Ολες οι αναμετρήσεις αρχίζουν στις 5 το απόγευμα ενώ ο αγώνας του ΠΑΟ Λουτράκι με τον Φοίβο Κρεμαστής Ρόδου , για λόγους συγκοινωνίας, αρχίζει μία ώρα νωρίτερα στις 4 το απόγευμα.

1η αγωνιστική
11ος όμιλος
Θύελλα Ραφήνας – Άτταλος Ν. Περάμου
ΠΑΟ Λουτράκι – Φοίβος Κρεμαστής
12ος όμιλος
Αναγέννηση Πατρών – Θύελλα Αμπελοκήπων
ΑΕ Κεφαλληνίας – ΠΑΟ Βάρδας
13ος όμιλος
Τροιζηνιακός – Φαλαισία
Μεσσηνιακός – Ολυμπιακός Γυθείου