Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Στο πλευρό του Γιάννη Βενετσάνου ο Πανκαμαριακός

pankamariakos - revista.gr
Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Πανκαμαριακού στηρίζει τον πρώην προπονητή της ομάδας, Γιάννη Βενετσάνο, ο οποίος απειλείται με καμπάνα από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κορινθίας.

H ανακοίνωση του Πανκαμαριακού:
"Νιώθουμε αγανάκτηση από τη συμπεριφορά του Συνδέσμου Προπονητών Κορινθίας, διότι προσπαθώντας να τιμωρήσει τον πρώην προπονητή μας προσβάλει τον αγώνα μας και την ιστορία του συλλόγου. Επανερχόμεθα λοιπόν, στο θέμα και ξαναλέμε ότι ο κ. Βενετσάνος ξεκίνησε συνεργασία με την ομάδα μας από την 1/9/2012. Πληρώσαμε όλα τα παράβολα ΕΠΣ Κορινθίας – Σύνδεσμο Προπονητών και καταθέσαμε το συμβόλαιο του στη ΔΟΥ Ξυλοκάστρου. Κανονίστηκε το οικονομικό και η μεταφορά του με τον παίκτη της ομάδας μας Άγγελο Καποκάκη.
Ο κ. Βενετσάνος ήταν συνεπέστατος στις υποχρεώσεις του και ήμασταν ευχαριστημένοι από τη συνεργασία. Τέλος Οκτωβρίου λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος μας υπέβαλε την παραίτηση του, η οποία δεν έγινε άμεσα αποδεκτή (είναι καταγεγραμμένη στα πρακτικά) και του ζητήθηκε να κάνει υπομονή ένα χρονικό διάστημα, ώστε να μπορέσουμε να αποφασίσουμε ήρεμα για τον διάδοχό του.
Αναζητώντας την καλύτερη λύση αποφασίσαμε να προσλάβουμε τον κ. Καρυώτη, ο οποίος συνέχισε και ολοκλήρωσε ακόμα καλύτερα το έργο που είχε ξεκινήσει ο κ. Βενετσάνος και η ομάδα μας έκανε μια εξαιρετική πορεία στην Α1 κατηγορία. Λυπούμεθα που χρησιμοποιείται ο σύλλογος μας για τέτοιες αιτίες. Εμείς πράξαμε όλα όσα ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε και πλέον δεν θα ξανασχοληθούμε με το θέμα γιατί θεωρούμε το επίπεδο πολύ υποβαθμισμένο", αναφέρει
 
Για το ίδιο θέμα ο  Δημήτρης Τσιμπουξής, μέλος του Δ.Σ. του Πανκαμαριακού, δήλωσε:
 "Λυπάμαι που βρέθηκαν κάποιοι που για να επιτύχουν τους δόλιους σκοπούς τους χρησιμοποίησαν το όνομα μου χωρίς να υπολογίσουν την προσφορά μου τόσα χρόνια στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Δηλώνω ότι ουδέποτε είπα σε κανέναν κάτι για τον πρώην προπονητή της ομάδας μας κ. Βενετσάνο και όσοι ισχυρίζονται κάτι τέτοιο είναι ψεύτες".