Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Το Game of Thrones… ξεκίνησε ξανά (video)

Daenerys-Targaryen

Η τρίτη σεζόν του “Game of Thrones” ξεκίνησε ήδη στην Αμερική, και στην Ελλάδα θα προβληθεί αύριο, με το πρώτο επεισόδιο να προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει.
Οι μάχες για τον Σιδερένιο Θρόνο συνεχίζονται, με τους Οίκους να παλεύουν στα πεδία των μαχών αλλά και στο παρασκήνιο, προκειμένου να αποκτήσουν τη μεγαλύτερη δυνατή επιρροή.
Μετά τη διάσωση του King’s Landing, οι Lannisters προσπαθούν να εδραιώσουν την κυριαρχία τους, με τον βασιλιά Joffrey  να έχει πλέον στο πλευρό του την Margaery, αντί της Sansa Stark, τη μητέρα του Cersei να συνεχίζει να κινείται στο παρασκήνιο, και τον παππού του, Tywin να έχει αναλάβει καθήκοντα “Νο2″, την ώρα που ο Tyrion προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, μετά τον τραυματισμό του και την απομάκρυνσή του από το παλάτι.
Στον Βορρά, ο Robb Stark συνεχίζει αήττητος, αν και στο στρατόπεδό του παρατηρούνται διαλυτικές τάσεις, ενώ οι Άγριοι ετοιμάζονται να εξαπολύσουν επίθεση κατά του Τείχους, και να λεηλατήσουν ότι βρουν στον δρόμο τους, μέχρι τον Νότο.
Οι πιο ενδιαφέρουσες εξελίξεις καταγράφονται στην Ανατολή, όπου η Daenerys Targaryen κατάφερε να βρει έναν στρατό από 8.000 στρατιώτες, κυρίως όμως βλέπει τους… μικρούς δράκους της να μεγαλώνουν.

Video


ysterografa.gr