Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΔΕΡΒΕΝΙ: Επιτυχία της παράστασης «Ο ΜΠΟΥΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥ»

 


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παράσταση που παρουσίασε χθες το απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσα του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Ιωάννου Δερβενίου το Παιδικό Εργαστήρι της θεατρικής ομάδας Ευρωστίνης "Πειραματιστές". Οι μικροί "Πειραματιστές" παρουσίασαν το έργο του Ρόμπερτ Φίσερ «Ο ΜΠΟΥΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥ» και απέδωσαν με εξαιρετικό ζήλο το ρόλο τους και κταχειροκρτήθηκαν από το κοινό.

Το έργο «Ο ΜΠΟΥΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥ» την  Μετάφραση – Διασκευή και Σκηνοθεσία έκανε η Τερέζα Λουίζου, η διδασκαλία ήταν της ίδιας και του Γιώργου Κορδούλη η μουσική επιμέλεια ήταν του Νίκου Σταύρου, ο σχεδιασμός, ο σχεδιασμός σκηνικών ηταν της Ελένης Σταύρου, η σκηνική επιμέλεια της Ελένης Σταύρου & της Έφης Καϊτσα.
Η θεατική παράσταση που ήταν υπό την Αιγίδα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης παρακολούθησαν, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης , Αντώνης Κλαδούχος, ο Αντιδήμαρχος Ευρωστίνης Ανδρέας Καραβάς και πλήθος κόσμου. Η παράσταση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή.