Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Πιό δύσκολη η άνοδος για τη Λυκοποριά

Β2΄ Κατηγορια
Στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής η Λυκοποριά έχασε έδαφος μετά το εντός έδρας 2 - 2  κόντρα στον Ασπρόκαμπο και σε συνδυασμό με τη νίκη του ΑΟ Ζευγολατιού με 3 - 0 επί της Λαύκας, η υπόθεση άνοδος, γίνεται όλο και πιο δύσκολη.
Ο ΑΟΛ πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Κανακάρη (20’), ομώς ο Ασπρόκαμπος ισοφάρισε με  τον Μαυρονάσιο, πριν από τη λήξη του ημιχρόνου.
Η ομάδα της Λυκοποριάς στην επανάληψη πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ με τον Παλαιολόγου (65’), όμως ο Μπελίσης διαμόρφωσε το τελικό 2-2, αν και οι παίκτες του Γιάννη Δορμπαράκη πίεσαν για τη νίκη, με τον Τσουμάνη να βρίσκεται σε καλή μέρα..
ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ: Ντρέτσα, Μάργαζης (46’ Κάσσιος), Κανακάρης, Παπαμεντζελόπουλος Α.Σ. (78’ Κεκερής), Λύρας, Κασκαράς, Παλαιολόγου, Τοτόνης, Σταύρου, Παπαμεντζελόπουλος Α.Γ., Μούγιος
ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ: Τσουμάνης, Τσιόγκας, Μακρής, Σπυρίδων, Μπελίτσης Κ., Κανέλλος, Κωστούρος, Ξενόπουλος, Σαρασέλι, Μαυρονάσιος, Μπίζιος. Έπαιξαν και οι: Ράλλης, Τσαμαδός, Λίγκας
Στους άλλους αγώνες ο Ολυμπιακός Άσσου σάρωσε με 6 - 0 την Δάφνη Πουλίτσας , ενώ  οι Νεοι Στιμάγκας επικρατησαν με 3 - 0 επι του Απέσσα.
26η αγωνιστική
ΑΡΑΤΟΣ - ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ 3-0 α.α
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ- ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ 6-0
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤΟΥ 3-0 α.α
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ 3-0
ΤΑΡΣΙΝΑ '97 - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΠΟΖΙΚΩΝ 3-0 α.α
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ - ΑΠΕΣΣΑΣ 3-0
ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ - ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ 2 - 2 
ΡΕΠΟ ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ

Στη βαθμολογία προηγείται ο Ολυμπιακός Άσσου με 63 βαθμούς και ακολουθούν ο Α. Ο. Ζευγολατιού με 56 β. και η Λυκοπορία με 51 βαθμούς...


Β1΄ Κατηγορια  
Η Κόρινθος' 06 δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη (2 - 2) κόντρα στον Αγιάννη, αν και προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, με τον Σκλία και τον Μπρίτσα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν ισάριθμες φορές με τον Γκότση και τον Στέφη .
Όλο και πιο κοντά στην άνοδο στην Α2 βρίσκεται η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου, η οποία επικράτησε εύκολα με 0-3 επί του Αστέρα Κορίνθου με τέρματα  των Κουτσούκου (35’) , Κλάρου και Κοντογιώργου (75’), .

26η αγωνιστική
ΑΟ ΜΑΨΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 0-1
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 2-2
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ 2-0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣ. 0-3
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ.ΚΛ. - ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.ΒΡΥΣΗΣ 0-0
ΠΓΣ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ 0-3 α. α
ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΟΥΤΡ. - ΣΟΦΙΚΟ '05 4-1
  ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2-2

Στη βαθμολογία προηγείται η Κόρινθος '06 με 69 βαθμούς και ακολουθούν η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου με 64 β. και η Δάφνη Εξαμιλίων με 54 βαθμούς...