Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Λάλος Χρήστος: Επιτυχία ή αποτυχία έργων πληροφοριακών συστημάτων

Επιτυχία ή αποτυχία έργων πληροφοριακών συστημάτων
Από τις Εκδόσεις Bookstars - Γιωγγαράςκυκλοφόρισε το βιβλίο του συμπολίτη μας (κατάγεται από το Δερβένι) Χρήστου Λάλου "Επιτυχία ή αποτυχία έργων πληροφοριακών συστημάτων" .

Οπως καταγράγει ο συγγραφέας στο 200σέλιδο βιβλίο του,  η παρούσα εργασία μελετά τους λόγους επιτυχίας και αποτυχίας των έργων πληροφοριακών συστημάτων. Οι παράγοντες αποτελούν πάντοτε μία ουσιαστική και σημαντική πτυχή για τη δομή, την εύρωστη λειτουργία και την ανοδική πορεία των παραγόμενων υπηρεσιών και προϊόντων του οργανισμού. Επίσης, παρουσιάζεται μια μελέτη περίπτωση που αφορά στη μελέτη των παραγόντων επιτυχίας της εγκατάστασης του ΠΣ στο Γ.Ν. Ασκληπιείου Βούλας
1η έκδ. - Αθήνα : Bookstars - Γιωγγαράς, 2013. - 210σ. · 25x17εκ.

ISBN 978-618-5015-51-0 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 35,00 (Τελ. ενημ: 21/3/2013) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6,5%


Xristos LalosΟ Χρήστος Λάλος γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα , (κατάγεται από το Δερβένι). Το 2005 εισήχθη στο τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία στο ΤΕΙ Πατρών όπου το τελείωσε το 2010. Το 2010 εισηχθη στο ΠΜΣ Τεχνοοικονομική Διοίκηση Ψηφιακών Συστημάτων, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, όπου τελείωσε το 2012. Σήμερα πραγματοποιεί το δεύτερό του μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας με αντικείμενο την Διοίκηση των Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Παράλληλα από το 2005 έως και σήμερα εργάστηκε σε διάφορες εταιρίες και δημόσιους φορείς ( 3 έτη σε συμβολαιογραφείο, 3 έτη στο χώρο της υγείας ως διοικητικός υπάλληλος και ως τραυματιοφορέας, 2 έτη ως προγραμματιστής, web development, εκπονητής διαφόρων εργασιών και μελετών με αντικείμενο την διοίκηση, την οικονομία και την πληροφορική, ως εκπαιδευτικός κατ' οίκον ( με άδεια του Υπουργείου Παιδείας)).
Η αφορμή για την συγγραφή του παρόντος βιβλίου ήταν η συλλογή εμπειριών σε ακαδημαϊκό επίπεδο στο χώρο των Πληροφοριακών συστημάτων και ειδικότερα στο χώρο της Υγείας, με στόχο την δημοσίευση αυτών, ώστε να αποτελέσουν έναυσμα για μελλοντικές ερευνες.