Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Άφηνε τη Χρυσή Αυγή να "αλωνίζει" στο νοσοκομείο της Tρίπολης και καθαιρέθηκε

Την καθαίρεση της διοικήτριας που επέτρεπε και επιδοκίμαζε τις "εφόδους" της Χρυσής Αυγής στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο αποφάσισε με προσωπική πρωτοβουλία  ο Υπουργός Υγείας Αντρέας Λυκουρέντζος.
Την οργή του υπουργού Υγείας που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση προκάλεσαν τα όσα συνέβησαν και αναστάτωσαν γιατρούς και εργαζόμενους την περασμένη Πέμπτη  στο Νοσοκομείο Τρίπολης.
Μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής προχώρησαν αιφνιδιαστικά νύχτα σε.... "ελεγχο" στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστώσουν αν εργάζονταν εκεί αλλοδαπές αποκλειστικές!
Η διοικητρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου στην Τρίπολη, Ελένη Σιουρούνη, αν και ενήμερη για την έφοδο των μελών της Χρυσής Αυγής στο νοσοκομείο προκειμένου να πληροφορηθούν αν εκεί εργάζονται αλλοδαπές αποκλειστικές (!) όχι μόνο δεν τους σταμάτησε αλλά έδωσε κοινή συνέντευξη Τύπου μαζί τους, δηλώνοντας μάλιστα ότι έχει "κοινό στόχο με τη Χρυσή Αυγή στο θέμα της αντιμετώπισης της παράνομης εργασίας στο νοσοκομείο".
Η απόφαση για παύση της συγκεκριμένης διοικήτριας αν και ειλημμένη θα ανακοινωθεί επισήμως τη Δευτέρα.
 Σε ανακοίνωσή της η Έλενα Σιουρούνη χαρακτηρίζει υποχρέωση της να δέχεται στο γραφείο της και να ενημερώνει εκπροσώπους κομμάτων, αναφερόμενη στον σάλο που προκλήθηκε με τη συνάντησή της με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής .

Η Έλενα Σιουρούνη κάνει λόγο για "κυνήγι μαγισσών" και χαρακτηρίζει "απαράδεκτα όσα έλαβαν χώρα στο Νοσοκομείο τη νύχτα της 6ης/02/2013 και της 7ης/02/2013". Στην ίδια ανακοίνωση μιλά για λαϊκίστικη και συκοφαντική εκμετάλλευση των όσων είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε από κοινού, σε τοπικό κανάλι, με τα μέλη της Χρυσής Αυγής.
newsit.gr