Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Κάτοικοι της Πάρου θα… πολιορκήσουν το υπουργείο Υγείας


ypoyrgeio-YgeiasΠερισσότεροι από 350 πολίτες από την Πάρο και την Αντίπαρο θα βρίσκονται το πρωί της Δευτέρας έξω από το υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την “απαράδεκτη” κατάσταση, που υποστηρίζουν ότι επικρατεί στο Κέντρο Υγείας των νησιών τους.
11μελής αντιπροσωπεία που αποτελείται από τους δημάρχους της Πάρου και της Αντιπάρου, εκπρόσωπο της τοπικής Εκκλησίας, πρώην δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και εκπροσώπους φορέων, θα συναντηθεί με τον Υπουργό Υγείας Ανδρεά Λυκουρέντζο, στον οποίο θα παραδώσουν υπόμνημα διαμαρτυρίας με τις υπογραφές 6.500 μόνιμων κατοίκων, ενώ στη συνέχεια θα παραδώσουν αντίστοιχη επιστολή και στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με αποδέκτη τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς. Επίσκεψη ενημερωτικού για τα προβλήματά τους χαρακτήρα θα πραγματοποιήσουν και στα γραφεία των πολιτικών κομμάτων.
Το συντονιστικό των φορέων της Πάρου και της Αντιπάρου επιρρίπτει στον Ανδρέα Λυκουρέντζο κωλυσιεργεία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των νησιών, που λόγω των καθυστερήσεων τις οποίες επικαλούνται, σημειώνουν ότι έχουν επιδεινώσει τις συνθήκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην περιοχή.

ysterografa.gr