Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Ντέρμπι κορυφής και... αποδείξεων!

Στην Τρίπολη ολοκληρώνεται η πρώτη... δόση της Super League, όπου ο αήττητος στην Αρκαδία, Αστέρας Τρίπολης, στις 19.00 ,υποδέχεται τον αήττητο εκτός έδρας, Ολυμπιακό.
Το παιχνίδι παίρνει τον χαρακτήρα του ντέρμπι κορυφής, με τους «ερυθρόλευκους» να φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και τους Αρκάδες να βρίσκονται στο... κατόπι τους. Πάντως, το σημερινό ματς (9/2), στη Πελοποννησιακή πρωτεύουσα μπορεί να χαρακτηριστεί... εύκολα ντέρμπι... αποδείξεων.
Το «συγκρότημα» του Σάκη Τσιώλη προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι Πειραιώτες την προηγούμενη αγωνιστική είδαν τον Ατρόμητο να... σπάει το αήττητο σερί που είχαν στο πρωτάθλημα.
Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την Παρασκευή την προετοιμασία του και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν μετέχει και πάλι ο Κοντοές, μια και δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του, αλλά και οι Σέτι και Κάστελς.
Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Πιπίνης, Φορμίκα, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Κάφα, Καλαντζής, Περόνε.
Με νέα πρόσωπα ο Ολυμπιακός
Με μικρές... εκπλήξεις και στην αποστολή του ταξιδεύει στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός, μια και ο Μίτσελ, στο ντεμπούτο του στον "ερυθρόλευκο" πάγκο,  άφησε εκτός τους Ντιακιτέ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μάρκο Πάντελιτς, όπως και τους τραυματίες Φουστέρ, Πίνο και Κάρολ.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Γιαννιώτης, Κοντρέρας, Αμπντούν, Λυκογιάννης, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Παπάζογλου, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Σιόβας, Χολέμπας.