Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Γιά νίκη η Κόρινθος εναντίον της Επισκοπής


Μέ τους αγώνες της 12ης Αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο στις 3 το απόγευμα το Πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Footbaal Leagoue 2 κατηγορίας. Ο πρωτοπόρος του ομίλου, Παναιγιάλειος έχει ρεπό , ενώ στην Κόρινθο , η "Μπάρτσα" , αντιμετωπίζει την Επισκοπή στο Εθνικό Στάδιο. Η νίκη φυσικά, αποτελεί το μοναδικό  στόχο για την ομάδα του Ισθμού, καθώς πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος στη μάχη της ανόδου. Μοναδική απουσία για την Κυριακή είναι αυτή του τιμωρημένου Παναγιώτη Παπαευθυμίου, ενώ ο άλλος πονοκέφαλος του Σωτήρη Αντωνίου, έχει να κάνει με τον στρατευμένο Άρη Λώττα. Μένει να δούμε, αν ο προπονητής κρίνει πως είναι απόλυτα έτοιμος για ένα τόσο δύσκολο ματς και τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα. Η διοίκηση πάντως, καταβάλλει προσπάθειες, προκειμένου να πάρει μετάθεση ο Λώττας και να έρθει κάπου πιο κοντά στην Κόρινθο. Με είκοσι ποδοσφαιριστές ταξιδεύει η αποστολή της Επισκοπής για την Κόρινθο, που αποτελείται από τους : Α. Κελαϊδή, Μαραθιανό, Ρουμπάκη, Αργυράκη, Ψωμά, Δελήμπασης, Δημογιάννη, Κοζανίδη, Τριανταφύλλου, Τζέκο, Φραντζεσκάκη, Πουλάκη, Καλογεράκη, Μποτωνάκη, Βελονάκη, Σουμπασάκη, Ανωγειανάκη, Δομάζο, Ταχμαζίδη, Πρωτογεράκη.
Ο Αχαρναϊκός έχει δύσκολη έξοδο στην Καλαμάτα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Οι "πράσινοι" αναχώρησαν για την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, όπου θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο της πόλης. Tης αποστολή , που απαρτίζουν 21 άτομα, δεν μετέχουν οι τιμωρημένοι Χριστόπουλος, Αθανασόπουλος, Αναστασίου και ο τραυματίας Νιάρος
 Στο γήπεδο του Ταύρου ο Φωστήρα; , υποδέχεται τον Ρούβα. Η κρητική ομάδα με αποστολή 19 ποδοσφαιριστών θα αναχωρήσει το βράδυ (9:30) του Σαββάτου από το λιμάνι του Ηρακλείου με προορισμό τον Πειραιά. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Αντωνάκης, Τζιράκης, ο τιμωρημένος Πετράς και ο Βάσος, του οποιου δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο.
Στα Χανιά βρισκεται η 18μελής αποστολή του Πανηλειακού όπου αύρο αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα. Της αποστολής δεν μετέχει ο Νομικός που είναι τραυματίας. Στη Νίκαια η Προοδευτική υποδέχεται τον Αστέρα Μαγούλας
Ο αγώνας του Εθνικού Αστέρα με την Γλυφάδα, δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το Πρωτάθλημα της Footbaal Leagoue 2.

12η Αγωνιστική
ΚΑΛΑΜΑΤΑ- ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
ΦΩΣΤΗΡ -ΡΟΥΒΑΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ -ΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΑΟ ΧΑΝΙΑ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ – ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 0 - 3 α.α.
Ρεπό o ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ