Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Στις καθυστερήσεις νίκησε ο Πανκαμαριακός τον Παννεμεατικό

Στις καθυστερήσεις τη νίκη ο Πανκαμαριακός
Σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις, με αρκετή δύναμη και πάθος, ο Πανκαμαριακός κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» της νίκης, με γκολ – φάουλ του Τσιπά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι στο α’ μέρος είχαν κάποιες καλές προσπάθειες με τους Μπολοβίνο και Τσιπά, ενώ ο Παννεμεατικός απείλησε όταν μετά από σέντρα του Παπουτσή, ο Τουμπανάκης απομάκρυνε προ του Νίκου Σαϊσανά.
Στην επανάληψη δεν άλλαξαν πολλά πράγματα, τα «λιοντάρια» απείλησαν με σουτ του Τζίνη, το οποίο κόντραρε και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Σιετής, ενώ διαμαρτύρονται και για πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Καμαρίου, μετά από προσπάθεια του Τζίνη.
Τελικά το γκολ της νίκης ήρθε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με ένα εκπληκτικής ομορφιάς γκολ του Τσιπά με απευθείας εκτέλεση φάουλ, μετά από χέρι του Παλυβού, υπόδειξη που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.
Μετά την επίτευξη του γκολ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο σκόρερ, καθώς έβγαλε την φανέλα του.
Πάντως οι άνθρωποι της Νεμέας εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία του κ. Καρακάση.

ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Σιετής, Δεσποτέλης, Καφαντάρης (65’ Τσάκας), Κουρούμαλης, Πέδρο, Σκούρας, Τουμπανάκης, Μπολοβίνος, Τσιπάς, Ενό (75’ Αθανασιάδης), Σιώζος (85’ Βαγιού)
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Κωστούρος, Κυριάκος (43’ λ.τρ. Μαντζιώρος), Μαρινός, Σγούρος, Σαϊσανάς Π., Ραπουσάι, Τζίνης, Παπουτσής, Αθανασόπουλος,

apopsi24.gr