Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Με 'λύση Νικοπολίδη" ο Αστέρας Δερβενίου κόντρα στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου - Ο ΠΑΣ Κλένια με τον Βασίλη Δημόπουλο στο ντέρμπι με το Σπαθοβούνι

 Με τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής ημέρας συνεχίζεται αύριο Σάββατο στις 3 το απόγευμα, το πρωτάθλημα της Α1΄κατηγορίας Κορινθίας.
Της αγωνιστικής δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον πρωτοπόρο ΠΑΣ Κλένια και τον Α. Ο. Σπαθοβουνίου που θα γίνει στην κοινή τους έδρα, το γήπεδο του Σολομού. Η ομάδα της Κλένιας, θα ενισχηθεί στον αγώνα με το Σπαθοβούνι και με τον αποκτηθέντα 26χρονο μέσο Βασίλη Δημόπουλο, ο οποίος την Δευτέρα έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Δερβενίου.

Η ομάδα της Δυτικής Κορινθίας που φαίνεται να βρήκε 'λύση Νικοπολίδη" καθώς ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Νίκος Κολιμάδης αναλαμβάνει "υπηρεσιασκός" μετά την απομάκρυνση του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου από την τεχνική ηγεσία και καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του, στην αναμέτρηση, στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ¨", με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου του Χρήστου Αρδίζογλου, είναι αυτός που  θα καθοδηγήσει σαν παίκτης και προπονητής, τους συνπαίκτες του, στην δύσκολη αυτή αποστολή, ώστε να μπορέσει ο Αστέρας να αποσπάσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Στη Νεμέα θα γίνη το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Παννεμεατικό και στην Θύελλα Πετρίου, ενω στο "ΘΩΔΕΙΟ" ο Ολυμπιακός Λουτρακίου τίθεται αντιμέτωπος του Πανκαμαριακού. Στη Αρχαία Κόρινθο, ο Ηρακλής Λεχαίου που κινδυνεύει θα επιδιώξει το τρίποντο  κόντρα στην Ελλάδα Βέλου,ενώ ο Εθνικός Ξυλοκέριζας, στην έδρα του, υποδέχεται τον Α. Ο. Λουτρακίου.
Στους Αγίους Θεοδώρους, η τοπική ομάδα αγωνίζεται με τον Σαρωνικό Γαλατακίου , ενω τέλος ο Πανσολυγειακός κερδίζει στα "χαρτιά" , εντός έδρας, την Προοδευτική Περιγιαλίου που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα

Α΄ Κατηγορια
   20η αγωνιστική 15.00
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ/ΔΙΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡ. 3-0 α.α.