Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Εξόρμηση της Χρυσής Αυγής για να “καθαρίσει” τις πλατείες στο Αίγιο


xrysh aughΜε στόχο να «καθαρίσει» τις κεντρικές πλατείες στο Αίγιο από τους αντιεξουσιαστές και του μετανάστες που τις έχουν «καταλάβει» η Χρυσή αυγή πραγματοποίησε χθες εξόρμηση στην πόλη όπως αναφέρει η ίδια σε ανακοίνωση της.
Ωστόσο αφού δεν βρήκαν ούτε αντιεξουσιαστές ούτε μετανάστες στις πλατείες, σύμφωνα με το thebest.gr, τα μέλη της Χρυσής Αυγής προειδοποίησαν ότι θα επιστρέψουν!
Για τα όσα συνέβησαν εχθές στην πόλη του Αιγίου η προκλητική ανακοίνωση της Χρύσης Αυγής αναφέρει συγκεκριμένα:
«Μετά από δεκάδες επιστολές που δεχτήκαμε, την Δευτέρα 11/2 πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η δράση του Μετώπου Νεολαίας σε ολόκληρο το Αίγιο με εφημερίδες και φυλλάδια προς τον κόσμο και τους καταστηματάρχες.
Σκοπός της δράσης ήταν η ενημέρωση του κόσμου για τις θέσεις του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά και η κάθαρση των πλατεών από τους λαθρομετανάστες, τα αντιεξουσιαστικά στοιχεία και τους ναρκομανείς, οι οποίοι μαζί με την βοήθεια και την ανοχή του κράτους, τρομοκρατούν τις ελληνικές οικογένειες οι οποίες πλέον φοβούνται να κάνουν τις βόλτες τους στις κεντρικές και ιστορικές πλατείες του Αιγίου.
Ο κόσμος για άλλη μια φορά μας έδειξε έμπρακτα την υποστήριξη του, δίνοντας μας την δύναμη να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα που ακολουθεί για την σωτηρία της πατρίδας μας, του έθνους μας και της φυλής μας.
Τώρα όσο αναφορά για τα εξαφανισμένα αντιεξουσιαστικά στοιχεία και τους φίλους τους, τους λαθρομετανάστες οι οποίοι σήμερα ήταν μαζί κρυμμένοι στις τρύπες τους και πετάχτηκαν μια ώρα μετά αφού πληροφορήθηκαν πως είχε τελειώσει η εξόρμηση.
Θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε πως καμία περιοχή και καμία πλατεία δεν τους ανήκει όπως λένε, αλλά αντιθέτως όλες οι περιοχές και όλες οι πλατειές του Αιγίου ανήκουν στους έλληνες πολίτες που τις πληρώνουν».

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΧΟΡΛΙΑΦΑΚΗ  /ysterografa.gr