Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Επανεξελέγη στην προεδρία της ΕΟΕ ο Καπράλος

kapralos
Ο Σπύρος Καπράλος επανεξελέγη στη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ανανεώνοντας τη θητεία του για δεύτερη συνεχή τετραετία.
Ταυτόχρονα, έγινε η εκλογή για τις υπόλοιπες θέσεις του προεδρείου και της Εκτελεστικής Επιτροπής, ενώ ορίστηκαν οι πρόεδροι σε κάποιες από τις Επιτροπές της ΕΟΕ.
Α΄ αντιπρόεδρος εξελέγη ο Παύλος Κανελλάκης (σκοποβολή), Β΄ αντιπροέδρος ο Θανάσης Βασιλειάδης (γυμναστική), γενικός γραμματέας ο Μανώλης Κατσιαδάκης (ξιφασκία) και ταμίας ο Αντώνης Νικολόπουλος (κανόε-καγιάκ).
Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι οι Σπύρος Καπράλος, Παύλος Κανελλάκης, Μανώλης Κατσιαδάκης, Αντώνης Νικολόπουλος , Λάμπης Νικολάου (μέλος ΔΟΕ), Σπύρος Ζαννιάς (τέννις) και Γιάννης Σταματόπουλος (στίβος), ενώ στη θέση του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας επανεξελέγη για την τετραετία 2009-2013, ο Ισίδωρος Κούβελος (ιππασία).
Στην Επιτροπή Ολυμπιακής Προετοιμασίας προΐσταται ο Γιάννης Βασιλειάδης (ιστιοπλοΐα), στην Επιτροπή Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας ο Γιάννης Καρράς (κωπηλασία) και στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος ο Γιώργος Λενός (πυγμαχία).

ysterografa.gr