![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3kExbeskOH1erNVCipG0hRJUj_gjxA8gZmGXczrVVXsIDxc3v7gMh6LLP6JEqlxxxVQNdqTymx0kGG8z77NqgE5hKgQSt8r1W3dx9FtgIBap0JXllOgX3GEMHAT1l3iftRlemCKCKTkMU/s1600/dxe+kor+orizontes.jpg)
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν σοβαρά ζητήματα που απασχολούσαν το Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης όπως το αποχετευτικό, η απομάκρυνση του πυροσβεστικού κλιμακίου Ευρωστίνης, θέματα αστυνόμευσης στην περιοχή κτλ.
Κατά τη σύσκεψη ακούστηκαν και τα προβλήματα των φυτωριούχων της περιοχής όπου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Σ.. Μπούκουρας ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τους εκπροσώπους των φυτωριούχων και είχε φραστικό επεισόδιο με τον φυτωριούχο κ. Βασίλη Νικολακόπουλο. Σε κάποια στιγμή ο κ. Μπούκουρας φάνηκε να κινείται απειλητικά κατά του κ. Νικολακόπουλου. Οι φυτωριούχοι είναι ενοχλημένοι με την συμπεριφορά του κ. Μπούκουρα. Όποια διαφορά και αν υπήρχε μεταξύ τους, ο κ. Μπούκουρας έπρεπε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους και να είναι πιο συζητήσιμος. Δεν παύει να έχει την ιδιότητα του βουλευτή… Οι φυτωριούχοι είναι ενοχλημένοι και με τη στάση του δημάρχου ο οποίος δεν έκανε καμία ουσιαστική παρέμβαση στο επεισόδιο που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των φυτωριούχων και του βουλευτή κ. Μπούκουρα.
Ακόμα και όταν ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Δ. Σκούρας απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο να παρέμβει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ο δήμαρχος δεν έκανε κάτι, απλά …παρακολουθούσε τις εξελίξεις!