Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

To απόγευμα η κηδεία της Ειρήνης Κουμαριανού


Σήμερα, Δευτέρα στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Ειρήνης Κουμαριανού.
 Συγγενείς, φίλοι και απλοί θαυμαστές θα της πουν το τελευταίο αντίο στον ιερό ναό του Αγίου Αντωνίου στα Πατήσια ενώ η ταφή θα γίνει στο Β’ Νεκροταφείο.
Ο θάνατος της αγαπημένης «γιαγιάς» του «Παρά πέντε» προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση ενώ οι συνεργάτες και συνάδελφοί της μίλησαν για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.
Η  αγαπημένη γιαγιά του "Παρά 5", Είρηνη Κουμαριανού,  έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή. Η ηθοποιός νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό με προβλήματα καρδιάς. Ο θάνατος της βύθισε σε πένθος τόσο τους δικούς τςη ανθρώπους όσο και το κοινό που την αγαπούσε και την αθύαμαζε μέσα από την μεγάλεια της πορεία στο χώρο της υποκριτικής.
Η Έφη Παπαθεοδώρου ήταν μία από αυτές και η καλύτερή τους συνεργασία ήταν στην επιτυχημένη σειρά του Mega. Μιλώντας η Θεοπούλα για το χαμό της καλής της φίλης στο δελτίο ειδήσεων του Star εξέφρασε την βαθιά της θλίψη για τον άνθρωπο που της έδωσε την ευκαιρία για τον κακλύτερό της τηλεοπτικό ρόλο. Με ειδοποίησε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Εκείνη με φώναξε να παίξω στον ρόλο, εγώ δεν ήξερα κανέναν. Της το χρωστάω και πάντα θα το λέω! Η ηθοποιός μίλησε και για τη τελευταία φορά που την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο!
O τηλεοπτικός εγγονός της, Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ για το χαμό της και ιδιαίτερα συγκινημένος, θυμήθηκε κάποιες από τις στιγμές που πέρασαν μαζί στα γυρίσματα της σειράς!
"Είχε κάνει πολύ τηλεόραση και κινηματογράφο. Τα είχε κάνει όλα τέλεια στη ζωή της. Γνώρισε τον άντρα της το 1951, αρραβωνιάστηκαν και λίγα χρόνια μετά παντρεύτηκαν. Ήταν 62 χρόνια ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Τους έβλεπα και τους ζούσα. Ήταν ευτυχισμένοι! Σου προκαλούσε δέος το πώς ήταν μαζί. Η Ειρήνη Κουμαριανού σταμάτησε τη δουλειά για να κάνει τα παιδιά της και να τα μεγαλώσει. Μου έλεγε ότι δεν της έλειπε το θέατρο γιατί στόχος της ήταν η οικογένειά της. Όταν μεγάλωσαν τα παιδιά της είπε στον σύζυγό της πως θέλει να ξαναδουλέψει. Τη θαύμαζα πάρα πολύ ως άνθρωπο. Ο λόγος που τα λέω αυτά είναι γιατί θέλω ο κόσμος να ξέρει πόσο κάλος άνθρωπος ήταν. "
Kαι συνέχισε: "Θυμάμαι ότι αφού είχε τελειώσει η σειρά, ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ο σκηνοθέτης μας της πρότεινε έναν ρόλο όπου έπρεπε να κάνει την κακιά. Εκείνη αρνήθηκε γιατί έλεγε ότι δεν θέλει να κάνει την κακιά. Ενώ έλεγε πως έτσι θέλω να με θυμάται ο κόσμος, καλή" είπε ο ηθοποιός και σεναριογράφος για την αγαπήμενη του "γιαγιά"!
tlife.gr