Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ο Κουράκης και η… βίλα Αγίου Σπυρίδωνα


Tasos-KourakisΕίμαι πραγματικά σοκαρισμένος από τις δηλώσεις Κουράκη για το φόρο στους Χριστιανούς. Αλλά από μεγάλο άνθρωπο και δη βουλευτή, που έχει αλογοουρά, τι να περιμένει κανείς;
Μπορεί η κυβέρνηση να κρατάει χαμηλούς τόνους, καθώς δεν θέλει να ρίξει λάδι στη φωτιά και να δημιουργήσει εμφυλιακό κλίμα, αλλά δεν μπορούμε να κρατάμε για πάντα το στόμα μας κλειστό… Καλή – καλή η κυβέρνηση, αλλά υπάρχουν και όρια.
Είναι προφανές πλέον το οργανωμένο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να εξαθλιώσει κάθε έλληνα Χριστιανό. Τελικός τους στόχος είναι να επιβιώσουν στην Ελλάδα μόνο τα αναρχοκομμούνια, οι σατανιστές, οι χεβιμεταλάδες και οι μετανάστες! Επίσης, υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες, που αναφέρουν πως όλοι αυτοί οι αιρετικοί σχεδιάζουν καταλήψεις σε εκκλησίες!

Κάνουν όνειρα για Βίλες Αγίου Σπυρίδωνα και τα ρέστα…

Επεσαν, όμως, οι μάσκες και δεν μου το βγάζεις από το μυαλό πως κι αυτός ο Σταματόπουλος του Μετρό δεν πάει στην εκκλησία ούτε το Πάσχα για να πάρει το Αγιο Φως πριν φάει μαγειρίτσα. Δεν τον χάλασε, όμως, που πλέον οι απεργίες απαγορεύτηκαν στην Ελλάδα και η πλειοψηφία του κόσμου είναι περήφανη γι` αυτό. Μιλάμε για ζόμπι…

Το πώς και γιατί αλλαξοπίστησαν οι αγρότες, που ξεσηκώνονται τώρα, δεν ξέρω ακόμα, αλλά θα το μάθουμε σύντομα κι αυτό. Λογικά τούς έχουν κάνει μάγια.

Ν` αγιάσει λοιπόν το στόμα του ευσεβή Βορίδη, ο οποίος επιμένει στην άκρως χριστιανική άποψη να επαναφέρουμε τη θανατική ποινή. Απορώ μάλστα γιατί τα ΜΜΕ δεν προβάλλουν τη συγκεκριμένη δήλωση του σύντροφου, Μάκη. Προφανώς, προσπαθούν να φιμώσουν τη φωνή της λογικής και προβάλλουν μόνο τις ακόλαστες προτάσεις περί διαχωρισμού κράτους – εκκλησίας.

Δεν θα τους περάσει, όμως… Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών, όχι στο φασισμό των απεργών!

Σπύρος Πολυχρονόπουλος/ ysterografa