Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Νέο "χτύπημα" από Κολλά


Andreas-KollasΟι δηλώσεις του γνωστού συνδικαλιστή των μέσων μεταφορών Ανδρέα Κολλά στο “Πρώτο Θέμα”, προκάλεσαν αίσθηση και… ξύπνησαν μνήμες από ένα παρελθόν που οι περισσότεροι θα ήθελαν να ξεχάσουν. Ο κ. Κολλάς ωστόσο, προφανώς δεν ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία, και με νεώτερες δηλώσεις του σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό “Alpha 9.89″… χτύπησε και πάλι.
“Δεν μπορεί σε αυτή τη χώρα να γίνεται ό, τι θέλουν οι τράπεζες. Δεν μπορούν οι συγκοινωνίες να είναι κερδοφόρες. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε να βρίσκεται σε εξέλιξη ένα θέατρο. Δεν νομίζω ότι θα οδηγήσει κάπου ο διάλογος, από τη στιγμή που το ενιαίο μισθολόγιο έχει περάσει. Παίζουν με τη νοημοσύνη των εργαζομένων στις συγκοινωνίες”, ήταν τα λόγια του Ανδρέα Κολλά.
Ο γνωστός συνδικαλιστής, ο οποίος βρίσκεται στον στενό πυρήνα της ηγεσίας της ΓΣΕΕ, επανέλαβε και τα λόγια… αποθέως που είχε αφιερώσει στον Αλέξη Τσίπρα, με τη συνέντευξή του στο “Πρώτο Θέμα”:
“Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να αντισταθούν. Μακάρι να έρθει ο Τσίπρας, του έχω εμπιστοσύνη. Το Μνημόνιο δεν μπορεί να μείνει στην Ελλάδα”, υπογράμμισε ο Ανδρέας Κολλάς.

ysrerografa.gr