Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

H "μάχη" της Αργολιδοκορινθίας - Παναργειακός εναντίον Πέλοπα Κιάτου


Πρεμιέρα αύριο του Β’ γύρου στο 7ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος με τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής. Της αγωνιστικής δεσπόζει το ντέρμπι της Αργολιδοκορινθίας ανάμεσα στον Παναργειακό και στον Πέλοπα Κιάτου.
Η ομάδα της Κορινθίας, ο Πέλοπας, επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος μετά από περίπου έναν μήνα. Το τελευταίο ματς που έδωσε η ομάδα του Βασίλη Τζαλακώστα ήταν αυτό στις 23 Δεκεμβρίου με την Ενωση Ερμιονίδας (0-2), για να ακολουθήσουν ο εκτός έδρας αγώνας κυπέλλου στα τέλη του 2012 με τον Α.Ο. Σπαθοβουνίου ( 4-2 στην παράταση) και το φιλικό με τον Αστέρα Δερβενίου (2-1) στις αρχές του 2013. Στις τάξεις του Πέλοπα ευελπιστούν πως η επιστροφή στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναργειακό για την πρώτη αγωνιστική του β' γύρου θα συνδυαστεί με καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα. Σε ότι έχει με τα μεταγραφικά, είναι πολύ πιθανό να γίνει άμεσα μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας με δεδομένο ότι ο Μιχαλόπουλος ακόμη ταλαιπωρείται από το πρόβλημα τραυματισμού του.
Στο άλλο στρατόπεδο ο Παναργειακός θα παραταχθεί εναντίον του Πέλοπα χωρίς τον Σεραφείμ Ζίου, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες. Στο μεταξύ, η ψυχολογία στις τάξεις του συλλόγου του Γιάννη Δουβίκα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική μετά τη νίκη που σημείωσαν οι 'πράσινοι' κόντρα στην Ένωση Ερμιονίδας την προηγούμενη εβδομάδα. Πάντως, το τεχνικό επιτελείο εφιστά προσοχή, καθώς ο αντίπαλος έχει ανάγκη τους βαθμούς.

Η 11η αγωνιστική
Παναργειακός-Πέλοπας Κιάτου
Ενωση Ερμιονίδας-Λουκισίων Α.Ο
Χαλκίδα-Πορτοχελιακός
Πανελευσινιακός-Παρνασός
Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Πανναυπλιακός
Ρεπό ο Μανδραϊκός

Ντέρμπι κορυφής στον 6ο όμιλο

Το πρωτοπόρο Πανόπουλο στο ντέρμπι κορυφής αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Λάππα

Η 11η αγωνιστική
Πάμισος-Εθνικός Μελιγαλά
ΠΦΟ Πανόπουλου-Ατρόμητος Λάππα
Παναρκαδικός-Διαγόρας Βραχνέικων
Εράνη Φιλιατρών-Εθνικός Σαγέικων
Αχαϊκή-Δόξα Νέας Μανολάδας