Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Τέλος ο Ζαρντίμ από τον Ολυμπιακό – Προσωρινά στον πάγκο ο Νικοπολίδης - Τα ονόματα που ''παίζουν'' για την επόμενη ημέρα


 Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να “τελειώνει” τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αποτελεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι πρωταθλητές Ελλάδας.
Από το βράδυ της Παρασκευής φαινόταν ότι Λεονάρντο Ζαρντίμ μετρούσε ώρες στον πάγκο του Ολυμπιακού και ότι η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν θέμα τυπικό.

Έτσι και έγινε. Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν το πρωί του Σαββάτου
Οι δυο πλευρές ολοκλήρωσαν τις συζητήσεις τους το μεσημέρι του Σαββάτου, με την ανακοίνωση του "διαζυγίου" να έρχεται λίγο πριν τις 5 το απόγευμα.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού “χρέωσε” στον Πορτογάλο το κακό θέαμα που παρουσίασε η ομάδα εντός συνόρων, την ώρα που οι αποδοκιμασίες είχαν γίνει συνήθεια στα τελευταία ματς των "ερυθρολεύκων", κάτι που δεν αρέσει στο Βαγγέλη Μαρινάκη.
Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί οριστικά παρελθόν από τους “ερυθρόλευκους”, μετά από 7 μήνες στον πάγκο της ομάδας και όντας αήττητος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στον πάγκο για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα κάτσει ο Αντώνης Νικοπολίδης με την αναζήτηση για νέο τεχνικό να έχει ήδη ξεκινήσει. Να τονίσουμε πως η διοίκηση των Πειραιωτών διέψευσε ότι ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας,Γιάνης Βρέντζος, ταξίδεψε στην Ιβηρική για να βρει τον διάδοχο του Ζαρντίμ.

Τα ονόματα των πιθανών αντικαταστατών του είναι γνωστά, μ' αυτά των Ολτρα, Μίτσελ και Μανθάνο να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ και τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα προσφορά του στον Σύλλογο.
Στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον πάγκο της ομάδας μας θα βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης.


“Μέσα” ο Αβραάμ – Πρόβλημα ο Τοροσίδης

Στο μεταξύ οι “ερυθρόλευκοι” προπονήθηκαν σήμερα υπό τις οδηγίες του Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο των πρωταθλητών στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.
Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ζαρντίμ, ανακοίνωσε πως όλοι οι ετοιμοπόλεμοι παίκτες είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ομάδα των Ιωαννίνων.
Μέγιερι, Γιαννιώτης, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μοδέστο, Τοροσίδης, Σιόβας, Χολέβας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Ντιακιτέ, Φέισα, Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Γκρέκο, Αμπντούν, Πίνο, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και για τον λόγο αυτό, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο Νταβίντ Φουστέρ ακολούθησε θεραπεία, ενώ ο Ρόι Κάρολο έκανε χαλαρό πρόγραμμα. Όσον αφορά στην προπόνηση, οι Πειραιώτες δούλεψαν κυρίως σε ασκήσεις με τελειώματα φάσεων και τακτική, ενώ ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα με οικογενειακό διπλό.

.