Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Δοκιμασία στο Μενίδι. Ο Παναιγιάλειος κόντρα στον Αχαρναικό

Κόρινθος-Παναιγιάλειος 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Πελοποννήσου
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στο Νότιο της Γ' Εθνικής ανάμεσα στον Αχαρναϊκό και τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Παναιγιάλειο στο Μενίδι!


Ο Παναιγιάλειος διατηρεί το αήττητο από την αρχή της σεζόν. Οι Αιγιώτες του Νίκου Κουρμπανά, καλούνται να δραπετεύσουν από την πιο δύσκολη έδρα της κατηγορίας, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Αχαρναϊκός μετράει το 5Χ5 μέσα στο Μενίδι. Το Δ.Σ. του Αχαρναϊκού καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να είναι δώσουν βροντερό πάρων , στο γήπεδο ώστε να είναι ο δωδέκατος παίκτης στο σημαντικό αυτό παιχνίδι, Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε κρίσιμα παιχνίδια ο κόσμος του Αχαρναϊκού ήταν πάντα στο πλευρό της ομάδας και το ίδιο αναμένεται να γίνει και σήμερα, αφού τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Παναιγιάλειο παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση! Από την άλλη, θα υπάρξει και σημαντική υποστήριξη και από τους οπαδούς του Παναιγιάλειου, καθώς περίπου 300 θα βρίσκονται στο Μενίδι! Στο αγωνιστικό μέρος, ο τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου, Φώτης Θανέλλας ανακοίνωσε την 18αδα, της αποστολής του: Παγούδης, Μαγγίνας, Αθανασόπουλος, Χριστόπουλος, Νεόφυτος, Νιφαδόπουλος, Νταβαρίνος, Καλογερόπουλος, Αναστασίου, Νιάρος, Δημόπουλος (πιθανή ενδεκάδα), Τσουκαλάς, Κουμπαρούλης, Μακρυγιάννης, Βεστάκης, Κούρτης, Εμρά, Ντεντόπουλος. Να σημειωθεί ότι ο Μανάλης έχει αποθεραπευτεί αλλά ο τεχνικός του Αχαρναϊκού θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν αλλάξει κάτι στα αρχικά του πλάνα.
  Η αποστολή του Παναγιάλειου βρίσκεται από χθες στην Αθήνα. Στο αγωνιστικό μέρος των "μελανόλευκων", εκτός 20άδας έμεινε και πάλι ο Αγουρίδης, λόγω του προβλήματος στη μέση, καθώς και οι Καράδαης και Λαλαής για αγωνιστικούς λόγους. Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Ρίζος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Παπαδόπουλος Τ.,Σούλης, Αργυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Μαυρόπουλος, Μπουλούμπασης, Μπούνας, Λαζανάς (πιθανή 11άδα), Μπαλτιμάς, Θεοφανόπουλος, Ρέλλας, Ακπαρίδης , Γ. Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος, Σκαρτσίλας, Μπουρλάκης, Δαλιάνης.

Στα υπόλοιπα τρία ματς του νοτίου ομίλου (την ερχόμενη Δευτέρα το Καλαμάτα-Φωστήρας) ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Γλυφάδας με τον Αστέρα Μαγούλας. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαλλιού προέρχεται από την ισοπαλία -ελέω ρέφερι- με την Επισκοπή, ενώ οι Ελευσινιώτες βρίσκονται σε συνεχόμενη ανοδική πορεία. Ο τεχνικός του ΑΟΓ, Βαγγέλης Μάλλιος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων, Κόντι και Σκάρου. Η πιθανή ενδεκάδα αναμένεται να απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Χώνος, Τσιρογιάννης, Βιδάλης, Κόκκαλης, Κολοτούρος, Φουντουκίδης, Μουστογιάννης, Καζαντζής, Μακαρονάς, Καϊμακαμούδης, Λημνιός. Να σημειωθέι ότι δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα ανακοινωθεί η 18αδα.  Στη δύσκολη έξοδο στο Ελληνικό κόντρα στον ΑΟ Γλυφάδας η τεχνική ηγεσία του Αστέρα Μαγούλας δεν υπολογίζει τον τραυματία Τριάντο και τον ανέτοιμο Λελούδα. Μία πιθανή ενδεκάδα για το ματς κόντρα στον ΑΟΓ αναμένεται να στελεχώνεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μητσέας, Χάλαρης, Ιατρού, Έβερετ, Μπιμπίρης, Στρατομήτρος, Χρυσάφης, Δημητριάδης, Κορνελάτος, Μαρίνου, Μπεχλής. Η αποστολή θα ανακοινωθεί στις 12 το μεσημέρι λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα για το Ελληνικό.

Στο κρητικό ντέρμπι, ο Ρούβας θα κοντραριστεί με τα Χανιά, Ο τεχνικός της ομάδας της Γέργερης Γιώργος Καμπερίδης θα έχει στην διάθεση του και τους δύο νεοαποκτηθέντες Λαζαρίδη, Διαμαντή που όλα δείχνουν ότι θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Όσον αφορά τον Ραφαήλ Γούτσιο, ο τελευταίος είναι στην αποστολή ωστόσο είναι άγνωστο αν θα αγωνιστεί καθώς δεν έχει έρθει ακόμα το δελτίο του. Παρ' όλα αυτά, στον Ρούβα είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή εξαντλώντας όλα τα περιθώρια της συμμετοχής του. Πέραν του Γούτσιου, το άλλο σημαντικό πρόβλημα για τον Ρούβα είναι η απουσία του Θοδωρή Αντωνάκη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής. Δεκαοκτώ ποδοσφαριστές πήρε στην αποστολή των Χανίων ο Μουράτ Σεροπιάν για το κρίσιμο ματς απέναντι στο Ρούβα, από την οποία απουσιάζει ο τραυματίας Πάγκαλος: Την αποστολή αποτελούν οι Θεοδωρόπουλος, Μαρκαντωνάκης, Τσατσαρής, Γωνιωτάκης, Πυθαρούλης, Καμπλιώνης, Βουρβαχάκης, Ψυχουντάκης, Κορτσινίδης, Μποτωνάκης, Ψαράκης, Ταταράκης, Παπαδάκης, Δουμάνης, Ζντράβγκοβιτς, Μποχώνης, Κέρι και Παπαζούδης. Τελικά, δεν θα πραγματοποιηθεί οργανωμένη εκδρομή των φιλάθλων του ΑΟΧ στη Γέργερη για το ματς με τον Ρούβα, αφού ο αστυνομικός διευθυντής Μοιρών απαγόρευσε την πρωτοβουλία της ΠΑΕ, για το φόβο επεισοδίων. Συνεπώς, όσοι ταξιδέψουν στο Ηράκλειο θα πάνε μη οργανωμένα και χωρίς διακριτικά, τουλάχιστον, βάσει της εντολής της Αστυνομίας.

Στην Επισκοπή η ομώνυμη ομάδα θα βρει απέναντί της την Προοδευτική των πολλών οικονομικών προβλημάτων. Ο τεχνικός της ομάδας της Κρήτης, Γιώτης Σταματόπουλος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές, Α. Κελαϊδής, Μαραθιανός, Αργυράκης, Ψωμάς, Σελλινιωτάκης, Δελήμπασης, Ρουμπάκης, Δημογιάννης, Κοζανίδης, Τριανταφύλλου, Τζέκος (πιθανή ενδεκάδα), Αντιασβίλι, Σουμπασάκης, Βελονάκης, Φραντζεσκάκης, Νικηφόρος, Πουλάκης, Μποτωνάκης, Δομάζος, Μιχελιδάκης. από τους οποίους θα αποκλείσει δύο λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Εκτός αποστολής έμειναν οι δύο νεοαποκτηθέντες Ταχμαζίδης, Καλογεράκης, τα δελτία των οποίων δεν έχουν εκδοθεί όπως και οι Οδυσσέας Κελαϊδής, Τριχάκης. Η αποστολή της Προοδευτικής βρίσκεται στα Χανιά και στη συνέχεια οδικώς θα αφιχθεί στην Επισκοπή για το ματς κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Ο Γιάννης Δρακωνάκης ανακοίνωσε την 18αδα, η αποτελείται από τους εξής παίκτες: Ζήνωνος, Κουσουρής, Κακαράς, Δημ. Χόρτσας, Παπανικόλας, Αντωνίου, Γρίβας, Λέκκας, Αργυρίου, Παναγιωτόπουλος, Τζώρτζης (πιθανή ενδεκάδα), Παγώνης, Α. Χόρτσας, Τούρλος, Λαζούρας, Κολιούσης, Μουστάκας, Επιτροπάκης. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Γκιόκα, ο τιμωρημένος Μπέλερης και για αγωνιστικούς λόγους ο Ανταλής.
Η Κόρινθος, έχει ρεπό, ενώ ο αγώνας Πανηλειακός - Εθνικός Αστέρας δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2. Τέλος την Δευτέρα θα διεξαχθεί ο αγώνας της Καλαμάτας με τον Φωστήρα , καθώς αύριο , Πέμπτη, η ομάδα του Ταύρου δίνει , εντός έδρας, την ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 3 το απόγευμα εκτός του αγώνα στην Επισκοπή που θα αρχίσει μία ώρα αργότερα.

Η 11η αγωνιστική
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος
Ρούβας-Χανιά
Γλυφάδα-Αστέρας Μαγούλας
Επισκοπή-Προοδευτική
Πανηλειακός – Εθνικός Αστέρας 3 – 0 α.α
Καλαμάτα - Φωστήρας στις 28/1.
Η Κόρινθος έχει ρεπό