Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Τέρενς Κουίκ: «Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΣΤΕΓΟΣ..»


«Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να παραμένει άστεγος», τόνισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, επί της τροπολογίας για τη πενταετή χρήση της Λεωφόρου, μέχρι να τελειώσει το γήπεδο στο Βοτανικο.
Και ο Τέρενς Κουίκ, συνέχισε:
«Πρέπει μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας και της ασφάλειας των εγκαταστάσεων της Λεωφόρου, να βρούμε οπωσδήποτε λύση για τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε για μία ομάδα, που μπορεί να δοκιμάζεται τώρα, αλλά υπήρξε άξιος πρεσβευτής της Ελλάδας στα διεθνή ποδοσφαιρικά σαλόνια. Είναι ένας από τους αναμφισβήτητα κορυφαίους και ιστορικούς συλλόγους.
Μην ξαναέχουμε με τον Παναθηναϊκό, ό, τι συνέβη με την ΑΕΚ. Που πρώτα γκρέμισε το γήπεδό της στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά δεν μπόρεσε να πάρει άδεια για το καινούργιο, με αποτέλεσμα να έχει και σοβαρότατες οικονομικές επιπτώσεις.
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Τέρενς Κουίκ, έκλεισε την παρέμβασή του με χιουμοριστική διάθεση, κάνοντας ακόμα και τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ να χαμογελάσουν:
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συμφωνούμε να περάσει η προτεινόμενη τροπολογία για τη πενταετία.
Αλλά, βλέπω ότι πάλι σήμερα έχει τις διαφωνίες του ο ΣΥΡΙΖΑ, που θα ψηφίσει λευκό. Θα δηλώσει παρόν. Δεν θα πει ΝΑΙ στη τροπολογία.
Φοβάμαι ότι, όσο ο οπαδός του Παναθηναϊκού Αλέξης Τσίπρας είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναθηναϊκός δεν θα δει γήπεδο στο Βοτανικό!»