Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Συλλυπητήρια από τον Αστέρα στην οικογένεια του αδικοχαμένου Άγγελου

Συλλυπητήρια από τον Αστέρα στην οικογένεια του αδικοχαμένου Άγγελου

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το θάνατο του 16χρονου


Ο θάνατος του νεαρού ποδοσφαιριστή του Άρη, Άγγελου Τσιπούρα, δεν πέρασε απαρατήρητο στην Τρίπολη, όπως φυσικά και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση της ομάδας της Αρκαδίας, εξέδωσε ανακοίνωση για να εκφράσει την οδύνη της για τον άδικο χαμό του νεαρού παίκτη.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, τη θλίψη και τη συμπαράστασή τους στους οικείους, αλλά και στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, για τον αδόκητο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή Άγγελου Τσιπούρα».

Πηγή: Sport-fm.gr
«Άγγελε ζωντανός, για πάντα Αρειανός»!
Μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα η οικογένεια του Άρη, συγγενείς και απλός κόσμος συγκεντρώθηκαν στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Πλαγιάρι και είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Άγγελο Τσιπούρα.

«Είναι απίθανο, ανέλπιστο και τραγικό αυτό που συνέβη. Μόλις το ακούσαμε στην ΠΑΕ χθες το πρωί, μας βγήκε από μέσα μας αυθόρμητα το «γιατί θεέ μου;». Είναι τραγικό. Έχω ένα νεαρό γιο, στην ηλικία του συγχωρεμένου, που έχει έξι παιδιά που παίζουν στον Άρη ποδόσφαιρο στο λύκειο της Τούμπας. Έπεσε σαν βόμβα η είδηση. Θερμά συλλυπητήρια στους γονείς. Είναι τραγικό και είμαστε συγκλονισμένοι», είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης.

«Είναι παιδιά μας, ζούμε την καθημερινότητα. Είναι δύσκολες αυτές οι στιγμές. Εύχομαι σε κανέναν γονιό να μην συμβεί αυτό που συνέβη στους γονείς του Άγγελου. Ήταν καλό παιδί, καλός αθλητής, συλλυπητήρια στους γονείς και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», ψέλλισε ο Γιώργος Σεμερτζίδης, που είχε δουλέψει με τον αδικοχαμένο Άγγελο στις ακαδημίες του Άρη