Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Οριστική αναβολή στο Πανθρακικός – Ολυμπιακός!

Η έντονη χιονόπτωση στην Κομοτηνή και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Πανθρακικού ανάγκασε τον διαιτητή Αμπάρκιολη να αναβάλει την αναμέτρηση των Θρακιωτών με τον Ολυμπιακό, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. "Ραντεβου" την Κυριακή

Την οριστική αναβολή της αναμέτρησης του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό αποφάσισε ο διαιτητής Απόστολος Αμπάρκιολης λίγα λεπτά πριν την σέντρα. Λίγο πριν τις 16:00 ο διαιτητής, επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο και διαπίστωσε ότι είναι σε κακή κατάσταση.
Η οριστική απόφαση πάρθηκε στις 17:00, με το διαιτητή να τονίζει στους υπευθύνους των ομάδων πως κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.
Βάσει κανονισμού, η αναμέτρηση θα πρέπει να διεξαχθεί την Κυριακή (27/01) στις 17:15, με την προϋπόθεση φυσικά ότι ο καιρός να το επιτρέψει.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

"Σε συνέχεια απόφασης του διαιτητή κ. Α. Αμπάρκιολη, ο αγώνας ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αναβάλλεται, εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών. Ο αγώνας, βάσει ΚΑΠ (Άρθρο 21) θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 17:15"