Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ο Αλέξης, ο διάβολος και ο… Κουράκης

Alexis-Tsipras
Έκτακτο συμβούλιο της απανταχού Ορθοδοξίας, συγκαλείται από την Μεγάλη Ρωσική Εκκλησία, ύστερα από τις συνεχιζόμενες εκτροπές που παρουσιάζει στη χώρα μας, ο σταλινικός σχηματισμός συνιστωσών.
Τη στιγμή που η σύγχρονη Ρωσία έχει αγκαλιάσει την Ορθοδοξία και συμπορεύεται μαζί της για την παγκόσμια κυριαρχία της, την ίδια στιγμή στην Ελλάδα οι λάτρεις του αφελληνισμού, προχωρούν σε δηλώσεις και πράξεις που δυναμιτίζουν την κοινωνία, διαγράφοντας ιστορία και παραδόσεις.
Κι ενώ όλοι περίμεναν πως η πρόταση του καθηγητή Κουράκη για τον «ειδικό φόρο» που πρέπει να πληρώνουν οι Χριστιανοί, θα έφερνε τη διαγραφή του από το ΣΥΡΙΖΑ,…. colpo grosso!! …η δήλωση στη δημόσια Ελληνική τηλεόραση, του Προέδρου Τσίπρα, πως έχει προσχωρήσει στις υπηρεσίες του Εωσφόρου, προκειμένου να σωθεί το έθνος μας, τρομοκράτησε την παγκόσμια εκκλησιαστική κοινότητα που είδε σε συνιστώσες και σε εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ την αρχέγονη πάλη μεταξύ Χριστού και Σατανά να αναβιώνει.
Παρά τις διαβεβαιώσεις του επισήμου ΠΑΣΟΚ (εγγυητή της σταθερότητας στη χώρα, ως γνωστόν), πως δεν πρόκειται να πληγούν οι μισθοί των ιερέων στην πατρίδα μας, από τους αριστερούς του Κολωνακίου, ωστόσο! οι ανησυχίες παραμένουν στο Χριστιανικό ποίμνιο, που ζητά επεξηγήσεις για το κατά πόσο κοντά βρίσκεται στον Σατανά, ο Πρόεδρος Τσίπρας.
Ορθόδοξοι και καθολικοί, επιθυμούν να προσαχθεί ο νεαρός Πρόεδρος, στο έκτακτο συμβούλιο που διοργανώνει η Ρωσική Εκκλησία, προκειμένου να εξεταστεί από ιερείς όλων των φυλών, και αν κριθεί απαραίτητο με τις κατάλληλες τελετές να εξαγνισθεί, αν βρεθεί δαιμονισμένος!
Όλοι φοβούνται πως η επίσκεψη του Προέδρου Τσίπρα, πρώτα στη Γερμανία και στη συνέχεια στην Αμερική και ειδικά στο ΔΝΤ, συνετέλεσε στη μύησή του σε αποκρυφιστικές θρησκείες και λατρείες αντίθετες της αγάπης και του Χριστού.
Ως γνωστόν ο αρχηγός των δαιμόνων, ο Σατανάς για να εισχωρήσει στην κοινωνία, βρίσκει ως θύματα πρόσωπα που επιθυμούν διακαώς την εξουσία και προσφέρει πληθώρα υλικών και άλλων απολαύσεων.
Σε Φανάρι και Μόσχα, αυτό φοβούνται πως συνέβη στον άπειρο Αλέξη… κάπου εκεί μεταξύ Βερολίνου και ΔΝΤ.
Ας προσευχηθούμε λοιπόν (στον Χριστό), όλα να πάνε καλά για τον Πρόεδρο Αλέξη και να σωθεί! από τον Διάβολο, για να μπορέσει στη συνέχεια να σώσει κι εμάς! από τους φόρους… τους κλασικούς και τους Χριστιανικούς.
Αμήν!

ΠΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ / ysterografa.gr