Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

H Ελληνική Στατιστική Αρχή ζητά Ιδιώτες Συνεργάτες


Από την Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνεται:

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να απασχοληθούν ως Ιδιώτες Συνεργάτες σε διενεργούμενες από την ΕΛΣΤΑΤ στατιστικές εργασίες να υποβάλλουν Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση, ώστε να εγγραφούν στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών Ιανουαρίου-Αυγούστου 2013.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξατάξιου Γυμνασίου, ηλικίας από 21 έως 69 ετών.
Οι ιδιώτες Συνεργάτες που θα επιλεγούν από το Μητρώο θα χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση στατιστικών ερευνών και απογραφών. Η παροχή υπηρεσιών των Ιδιωτών Συνεργατών στην ΕΛΣΤΑΤ , σε καμία περίπτωση δεν υποκρύπτει σχέση εξαρτημένης εργασίας.

Οι Αιτήσεις-Υπεύθυνες Δηλώσεις για την εγγραφή στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους από 14.11.2012 μέχρι και 15.12.2012 μόνο ηλεκτρονικά, στην Ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ, στην διεύθυνση :www.statistics.gr στην ένδειξη <<Ιδιώτες Συνεργάτες ΕΛΣΤΑΤ>>.
Η διεύθυνση URL για απευθείας πρόσβαση είναι η: http://circa.statistics.gr/pls/htmldb/f?p=SGID13:5558

Για τους ενδιαφερόμενους που δεν διαθέτουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και Internet, ή δεν γνωρίζουν τον χειρισμό Η/Υ , υπάρχει η δυνατότητα υποβολής της ηλεκτρονικής Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης και από την Κεντρική Υπηρεσία της ΕΛΣΤΑΤ, όπως και από τις Υπηρεσίες Στατιστικής Νομών της ΕΛΣΤΑΤ.
Οι Ιδιώτες Συνεργάτες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι σε προηγούμενα Μητρώα Ιδιωτών Συνεργατών θα πρέπει να υποβάλλουν νέα Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση εγγραφής.

Πριν την υποβολή της αίτησής τους, όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να διαβάσουν την αναλυτική σχετική Ανακοίνωση-Πρόσκληση στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ, η οποία περιέχει σημαντικές και επικαιροποιημένες πληροφορίες και επισημάνσεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ