Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Δυόμιση χρόνια λειτουργίας το blog «ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Εδώ Δερβένι»


Γράφει ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ
 

Δυόμιση χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε το  blog «ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Εδώ Δερβένι»  με ένα αξιοθαύμαστο ρεκόρ για ένα επαρχιακό blogspot μικρής εμβέλειας που θα το ζήλευαν μεγάλα αθηναϊκά blog και όχι μόνο. Με το παρόν σημείωμα μας φτάσαμε στο ακατόρθωτο ρεκόρ, ξεπερνάμε , γιά φέτος , τα 9.000 δημοσιεύματα και σχεδον να φτάνουμε τα 18.400 δημοσιεύματα από λειτουργίας του blog  και προχωράμαι . Και όλα αυτά χάρις σε εσάς που από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του blog, μας δώσατε την δυνατότητα με την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με τις 241.000 και πλέον αναγνώσεις σας!
Σήμερα οι «ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» το μοναδικό στο είδος του blog για τη Δυτική Κορινθία και την Ανατολική Αιγιαλεία , κατόρθωσαν χάρις σε όλους εσάς να συγκαταλέγoνται , μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ανάμεσα στα καλύτερα 200 blogspot , σε όλη την Ελλάδα και σε ικανοποιητική σειρά στην παγκόσμια κατάταξη του διαδικτύου .
Οι αναγνώστες του  blog «ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Εδώ Δερβένι» ένημερώνονται από μας σχεδόν από όλα τα μήκη και πλάτυ της Υδρογείου. Ενδεικτηκά αναφέρουμε τις αναγνώσεις του  blog από: Ελλάδα 229.421, ΗΠΑ 48.060, Γερμανία 13.028, Ρωσσία 9.217, Κύπρος 2.133, Ηνωμένο Βασίλειο 1.208, Ουκρανία 875 , Καναδάς 386, Ιράν 351, Ολλανδία 87, Γαλλία 29 , Ιταλία 23, Γεωργία 6, Βέλγιο 2, Σενεγάλη 1, Ιαπωνία 1, Βιετνάμ 1 και Ν. Κορέα 1.
Για την εμπιστοσύνη σας αυτή που μας δείχνεται , όλο αυτό το διάστημα , σας απευθύνουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μας , σας ευχόμαστε χρόνια πολλά για Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και δυναμικότητα. Προχωράμαι δυναμικά , μαζί με εσάς ,με πιο πολύ ενημέρωση για νέες επιτυχίες. Ευχαριστούμε!
Για το blogspot

«ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Εδώ Δερβένι»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ

http://korinthiakoi-orizontes.blogspot.com