Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ο Μιχελάκης παίρνει αποστάσεις από Στουρνάρα

Giannis-Mixelakis
Ο Γιάννης Μιχελάκης συνεχίζει τη στάση “δημιουργικής κριτικής” προς την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, αυτή τη φορά παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τον Γιάννη Στουρνάρα και τους πανηγυρικούς τόνους του Υπουργού Οικονομικών για το πως διαμορφώνεται πλέον το μέλλον της χώρας, μετά από την εκταμίευση της δόσης και την αποφυγή χρεοκοπίας και εξόδου από την ευρωζώνη.
Με συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΒΗΜΑ Fm”ο άλλοτε εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά σχολίασε με νόημα ότι “το αποτέλεσμα θα δείξει”, για τον Γιάννη Στουρνάρα και την τελική αποτίμηση της διαδρομής του.
“Με ανησυχούν οι άνθρωποι που είναι απλώς τεχνοκράτες και δεν έχουν πολιτική αναφορά. Υπάρχουν κακοί πολιτικοί που προσπάθησαν να γίνουν τεχνοκράτες, και κακοί τεχνοκράτες που προσπάθησαν να γίνουν πολιτικοί. Υπάρχει το σωστό μέτρο και για τους δυο. Ο Γιάννης Στουρνάρας θεωρείται τεχνοκράτης. Το αποτέλεσμα θα δείξει αν είναι καλός ή κακός”, σχολίασε με νόημα ο Γιάννης Μιχελάκης.

ysterografa.gr