Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΕΣ στην 6η ΥΠΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-ΗΠΕΙΡΟΥ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

o1

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Υπουργείο Υγείας παρουσία του  Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου και του Γενικού Γραμματέα Πελοπίδα Καλλίρη η ορκωμοσία των νέων Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών Ελλάδος.
Νέος διοικητής στη 6η ΥΠΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-ΗΠΕΙΡΟΥ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ορκίστικε ο Παναγιώτης Κατσιβέλας με νέους υποδιοικητές την κ. Λένα Αλμπάνη και τον κ. Παναγιώτη Αντωνακόπουλο
Ανάμεσα στους νέους διοικητές που ορκίστηκαν ήταν ο συμπατριώτης του υπουργού  (Αρκάς)Βασίλης Κοντοζαμάνης που αναάμβανει διοικητής στην 1η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ.
Μετά το πέρας της ορκωμοσίας, ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, δεν αρκέστηκε στο να ευχηθεί «καλή επιτυχία» στα καθήκοντά τους, αλλά επισήμανε ότι γνώμονάς τους πρέπει να είναι η παροχή σωστών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να τονίσει με νόημα ότι πρέπει να αξιοποιούν κάθε Ευρώ, χωρίς ωστόσο εκπτώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας, γιατί πίσω από τα νούμερα βρίσκονται άνθρωποι. Τους συνέστησε λοιπόν σωστή διαχείριση και καμιά ανοχή σε οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά.