Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Τους... βούλιαξε...Ελλάδα-Τουρκία 22-2!

Σε... υγιεινό περίπατο μετάτρεψε η Εθνική ομάδα ανδρών του πόλο την πρεμιέρα των προκριματικών του World League με αντίπαλο την Τουρκία.

Η Εθνική ομάδα, υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού Κώστα Βαμβακάρη, "βούλιαξε" την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας με 22-2 και πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς με το Μαυροβούνιο.

Η ελληνική ομάδα έδειξε πως είναι το αφεντικό από τα πρώτα λεπτά και είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με 8-0 υπέρ της γαλανόλευκης. Οι έλληνες διεθνείς συνέχισαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι, φτάνοντας στο εντυπωσιακό 13-0 στο δεύτερο οκτάλεπτο, ενώ ρίχνοντας κάπως ρυθμούς στη συνέχεια ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο επί της Τουρκίας με 22-2.

Πρώτοι σκόρερ της Εθνικής αναδείχθηκαν ο Γιάννης Φουντούλης με πέντε τέρματα και ακολούθησαν οι Μιράλης, Κολόμβος και Γούνας με τέσσερα γκολ ο καθένας

Επόμενος αγώνας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι το Σάββατο (3/11) με αντίπαλο το Μαυροβούνιο, το οποίο επικράτησε στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας με 13-10.

Τα οκτάλεπτα: 8-0, 5-0, 3-1, 6-1.

Ελλάδα (Κώστας Βαμβακάρης): Μυλωνάκης 1, Μιράλης 4, Ποντικέας 1, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος 1, Καπότσης 1, Φουντούλης 5, Κολόμβος 4, Γούνας 4.

Τουρκία (Νεχάτ Κοτσαμπάι): Χαντάλ 1, Μπαλτά 1.