Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Στα Ροζενά εγκατέλειψαν το Ι.Χ. οι 2 ληστές (Έλληνας και Σκοπιανός) της Εθνικής στην Αιγείρα που άρπαξαν 8.000€ !


Σε έρευνες κυρίως στην πρωτεύουσα, προκειμένου να εντοπίσουν τους δύο δράστες που λήστεψαν  στις 8.25 το πρωί, της Δευτέρας το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Αιγείρα  και άρπαξαν το χρηματικό ποσό περίπου των 8.000 ευρώ, επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους οι αστυνομικοί.
Χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε στα Ροζενά  το όχημα που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν από την Αιγείρα μετά την ένοπλη ληστεία, εγκαταλελειμμένο σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι «οργώνουν» τα τελευταία 24ωρα την περιοχή για να βρουν ίχνη από τη δράση των κακοποιών που έχουν ρημάξει τις τράπεζες σε όλη την Πελοπόννησο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δύο ληστές, είναι χρώματος ασημί και μάρκας Τoyota Κarina, το οποίο εκλάπη από την περιοχή της Ηλιούπολης Αττικής, τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ ο ιδιοκτήτης του οχήματος κατάγεται από την Ηλεία.
Οι δράστες φαίνεται πως έχουν βρει στην Αθήνα καταφύγιο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας είναι Έλληνας, με πλούσιο ποινικό παρελθόν και ο δεύτερος αλλοδαπός, ο οποίος έχει ανάμειξη και σε άλλες ληστείες.
Το όχημα, το οποίο και κατασχέθηκε, θα σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα για περαιτέρω ανάλυση. Παράλληλα από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής της τράπεζας, η Αστυνομία έχει αρκετά στοιχεία και μάλλον έχει ήδη αναγνωριστεί ο αλλοδαπός. Πρόκειται για έναν 33χρονο Σκοπιανό, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για ληστεία στην περιοχή της Κορινθίας.