Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Eκμίσθωσης Δημοτικού ακινήτου στη Λυκοποριά

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ-ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΑΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Διακηρύσσει ότι:
Εκτίθεται σε φανερή, προφορική, πλειοδοτική επαναληπτική δημοπρασία (διενέργεια αναπλειστηριασμού) τη Δευτέρα 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης (Λυκούργου Φραντζή 2 – 204 00 Ξυλόκαστρο) και ώρα 09:00 - 10:00 (λήξη παραλαβής προσφορών) ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου, η εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου, εμβαδού 116,44 τ.μ. (τμήμα του ισογείου του τέως Κοινοτικού Καταστήματος) που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Λυκοποριάς.
Σε περίπτωση που η δημοπρασία δεν πραγματοποιηθεί την ανωτέρω ημερομηνία θα γίνει στις 23-7-2012, ημέρα Δευτέρα, την ίδια ώρα και με τους ίδιους όρους.
Η μίσθωση είναι εμπορική και θα έχει διάρκεια εννέα (9) ετών, με δικαίωμα του μισθωτή στη λήξη της σύμβασης να ζητήσει και να λάβει τριετή παράταση.
Το μίσθιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «παραδοσιακό καφενείο».
Το μίσθωμα ορίζεται μηνιαίο.
Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς: τριακόσια δέκα ευρώ (310,00 €).
Ο ενδιαφερόμενος οφείλει να καταθέσει στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας εγγυητική επιστολή από αναγνωρισμένη τράπεζα ή γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης ποσού ίσου με το 1/10 του ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς ενός έτους (372,00 €) και τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην αναλυτική διακήρυξη.
Τη διακήρυξη μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι από το Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (πληροφορίες Σ. Παπαδημητρίου τηλ. 27433 60244). Η διακήρυξη επίσης διατίθεται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.xylokastro.gov.gr.
Tα έξοδα δημοσίευσης θα βαρύνουν τον μισθωτή.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ