Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ !

Έχουν περάσει επτά (7) ολόκληροι μήνες όταν ο λαλίστατος δήμαρχος Κορινθίων μάζευε τα ΜΜΕ της αρεσκείας τους και την κουστωδία του για να ανακοινώσει σε διθυραμβικό ύφος ότι κατάφερε να πάρει την από την ΓΑΙΑ ΟΣΕ Α.Ε την παραχώρηση 25 στρεμμάτων στην θέση του παλαιού και μη χρησιμοποιούμενου πλέον σιδηροδρομικού σταθμού στην περιοχή του αγίου Νικολάου .

Εξέδωσε και πανηγυρικό δελτίο τύπου για το κατόρθωμά του αυτό και έταξε λαγούς με πετραχήλια :

… Ότι θα γκρεμίσει την μάντρα που βρίσκεται κατά μήκος της Λεωφόρου Αθηνών.

… Ότι θα χρησιμοποιήσει το υπάρχον ιστορικό και μοναδικής σιδηροδρομικής αρχιτεκτονικής κτήριο για να στεγαστούν υπηρεσίες του Δήμου Κορινθίων.

… Θα απομακρύνει τα πολλά βαγόνια, τα οποία αποτελούν εστία μόλυνσης καθώς και χώρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών και θα παραμείνουν ελάχιστα , αυτά τα οποία έχουν ιστορική αξία.

… Μίλησε ακόμα για χώρο που θα προσφέρει στην αναψυχή στον τουρισμό στην εμπορική δραστηριότητα και στις αθλοπαιδιές.

Δυστυχώς όμως επί επτά ολόκληρους μήνες ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός ξεχνώντας τις υποσχέσεις του , δεν έβαλε ούτε ένα λιθαράκι στον παλαιό σταθμό.

Οι παράνομοι μετανάστες αυξάνουν και πληθαίνουν χωρίς να τους ενοχλεί κανείς , οι φωτιές στα βαγόνια είναι σύνηθες πλέον γεγονός, η βρωμιά και η υποβάθμιση όλης της περιοχής έχει φθάσει σε επικίνδυνα για την δημόσια υγεία και ασφάλεια επίπεδα.

ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ
περισσότερα στη sfedona.gr