Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ “ΤΡΙΑΔΑ”ΓΝΩΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ !

Τι συνέβη άραγε και οι τρεις γνωστοί δημοσιογράφοι προτίμησαν τα δροσερά ποτάκια τους στα Καλάμια από την χθεσινή βαρυσήμαντη συνέντευξη τύπου στην Τρίπολη του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη;

Aντί για την Τρίπολη που βράζει (γενικώς) , προτίμησαν για δροσιστικούς λόγους μια “αντισυγκέντρωση” στην δροσερή παραλία Καλάμια της Κορίνθου;

Όταν ρωτήσαμε για τη δημοσιογραφική αυτή συνάντηση τον διευθυντή της sfedona.gr Λάκη Γιαννιδάκη δείχνοντάς του μάλιστα τη σχετική φωτογραφία μας είπε:

dhmosiografoi ΔΡΟΣΕΡΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ , ΚΑΥΤΑ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ , ΗΧΗΡΑ ... ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙΑ !!
“Τώρα με την σύγχρονη τεχνολογία οι παπαράτσι έγιναν αναρίθμητοι και δεν γλυτώνεις ούτε στου βοδιού το κέρατο να κρυφτείς ! Πάντως εγώ με τους συναδέλφους και καλούς φίλους Τζένη και Νίκο δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα για τις σχέσεις μας. “Συνεδριάζουμε” συχνά και δημόσια και ανταλλάσσουμε απόψεις για τα δρώμενα της Κορινθίας και της Πελοποννήσου.

Στην παρέα μας λίγο αργότερα προστέθηκαν άλλοι πέντε καλοί φίλοι και συνάδελφοι από τα ΜΜΕ της Κορινθίας κι ένας από την Αρκαδία.

Σε άλλα θέματα συμφωνούμε και σε άλλα έχουμε διαφορετικές απόψεις. Στα σοβαρά πάντως θέματα του τόπου μας μπορώ να πω ότι έχουμε σύγκλιση απόψεων!

Οι συναντήσεις αυτές με τους συναδέλφους είναι σημαντικές και ιδιαίτερα παραγωγικές.

Ως εκ τούτου δεν έχουμε λόγους να ξημεροβραδιαζόμαστε στα γραφεία των πολιτικών ή των αυτοδιοικητικών με σκοπό να δείξουμε … καλή διαγωγή.

Την έχουμε αφήσει σε άλλους αυτήν την δουλειά που την ξέρουν χρόνια τώρα πολύ καλά! Εμείς σεβόμαστε τους θεσμούς αλλά … μέχρι εκεί”!!
Περισσότερα ΔΡΟΣΕΡΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ , ΚΑΥΤΑ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ , ΗΧΗΡΑ … ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙΑ στη
sfedona.gr