Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ντόρα Μπακογιάννη: Ζητάμε από τους πολίτες να ψηφίσουν λύσειςκαι όχι διαπιστώσεις

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, παραχώρησε σήμερα συνέντευξη τύπου. Αναφερόμενη στο διακύβευμα των εκλογών τόνισε:
«Στις 6 Μαΐου κρίνεται το μέλλον των παιδιών μας, γι’ αυτό με καθαρή συνείδηση, με αυτοπεποίθηση, με εμπιστοσύνη, αλλά κυρίως με τη συνέπεια που μας χαρακτηρίζει, ζητάμε από τους πολίτες να ψηφίσουν λύσεις και όχι διαπιστώσεις. Ζητάμε να ψηφίσουν θετικά, να δημιουργήσουν με την ψήφο τους ένα ισχυρό μεταρρυθμιστικό ευρωπαϊκό, τρίτο πόλο στο σκηνικό. Ζητάμε να ψηφίσουν το μόνο κόμμα που σήμερα απευθύνεται ειλικρινά στους Έλληνες, λέγοντάς τους πριν από τις εκλογές ότι ψηφίζετε ένα κόμμα που θα συνεργαστεί για την ευρωπαϊκή Ελλάδα, αλλά και θα βάλει φρένο στους δύο αδιόρθωτους που ακόμα δεν πήραν τα μηνύματα της κοινωνίας. Ζητάμε να ψηφίσουν τη Δημοκρατική Συμμαχία και να μας βάλουν δυνατά στην επόμενη Ελληνική Βουλή».

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, θα συναντηθεί αύριο Πέμπτη 19 Απριλίου και ώρα 13:00, με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιώργο Προβόπουλο (Ομήρου 5).