Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 στο Diaprisios.GR

Στις φετινές βουλευτικές εκλογές πέρα από τα πολλά που θα διαβάσετε, θα έχετε και μια διαφορετική οπτική από το Diaprisios.GR.
Θα επικεντρωθούμε κυρίως στο νομό Κορινθίας και θα υπάρξουν και θεματάκια από άλλους νομούς της Πελοποννήσου.
Δεν θα επιχειρήσουμε να αγιογραφήσουμε, ούτε να προωθήσουμε συγκεκριμένους υποψηφίους.
Το Diaprisios.GR θα είναι ανοιχτό σε όλους τους υποψηφίους, εννοείται χωρίς καμία επιβάρυνση και καμία δέσμευση, ούτε από εκείνους, ούτε από εμάς.
Αυτό σημαίνει ότι δεν θα κυνηγήσουμε κανέναν προκειμένου να μας στείλει το όποιο υλικό του. Όσοι θέλουν μπορούν στο email μας να στείλουν εκείνα που επιθυμούν οι ίδιοι να προβάλουν. Εμείς θα ασχοληθούμε περισσότερο με την παρουσίαση προσώπων έτσι όπως αυτοπροσδιορίζονται τα ίδια, θα επικεντρωθούμε στην ηλεκτρονική τους παρουσία και στα social media προκειμένου να αναμεταδώσουμε τις κινήσεις και τις θέσεις τους, την ευρηματικότητα και την πρωτοτυπία τους.
Από αύριο θα ξεκινήσουμε την παρουσίαση των υποψηφίων όλων των κομμάτων στην Κορινθία σύμφωνα με όσα μπορούμε να έχουμε στη διάθεσή μας από την ηλεκτρονική κυρίως παρουσία τους.
Το Diaprisios.GR δεν φιλοδοξεί να το παίξει ούτε ανένταχτο, ούτε υπερκομματικό ρίχνοντας στάχτη στα μάτια όσων το διαβάζουν και μετά να κάνουμε προμόσιον από τη "μπουκαπόρτα".
Έχουμε συγκεκριμένη οπτική γωνία, εμφανή και κατατεθειμένη, χωρίς όμως αποκλεισμούς ειδικά κατά την περίοδο των εκλογών.
Σας έχουμε ενημερώσει άλλωστε ... δεν είμαστε εδώ για να πούμε τα ίδια αλλιώς.
Με ηρεμία και νηφαλιότητα θα κινηθούμε ξεκάθαρα σε αυτές τις εκλογές χωρίς να προσπαθούμε το λίγο απ' όλα και στο τέλος να "περνάμε αυτούς που θέλουμε".
Αν αυτό σας αρκεί, τότε το Diaprisios.GR θα σας φανεί χρήσιμο ως πρόσθετη πληροφόρηση για τις εκλογές σε όσα πολλά μπορείτε να διαβάσετε και σε άλλα blogs ή sites της Κορινθίας και της Πελοποννήσου.
Κάνουμε μια τολμηρή τομή σε όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα, δίνοντας διαυγές στίγμα. Πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο αυτό, παρά να το παίζουμε "υπεράνω" και να έχει όλος ο κόσμος τούμπανο το ποια είναι κατεύθυνσή μας, αλλά να προσπαθούμε να την κρύψουμε. Θέλουμε να ξέρετε τι περιμένετε να διαβάσετε στο Diaprisios.GR και όχι να το ανακαλύπτετε στην πορεία, ενδεχομένως και μετά από χρόνια ...
Κάνοντας "κλικ" στην εικόνα που έχουμε κάτω από το μενού του site για τις "ΕΚΛΟΓΕΣ 2012" θα μπορείτε να βλέπετε όλες τις σχετικές αναρτήσεις.

Diaprisios.GR