Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Και πάλι μάγκες! ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΕΛΛΑΔΑ 13-12


Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών έχασε στην παράταση με 13-12 (κανονικός αγώνας 10-10) από το Μαυροβούνιο στον ημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά στο Εντμοντον του Καναδά.
 Οι μάγκες του Άντριτς, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση στο Λονδίνο, δεν τα κατάφεραν στην παράταση και ηττήθηκαν από το Μαυροβούνιο με 13-12 (10-10 η κανονική διάρκεια).
Τα οκτάλεπτα: 0-2, 5-5, 3-1, 2-2
Τα τρίλεπτα της παράτασης: 1-2, 2-0
Μαυροβούνιο (Πέροβιτς): Μλ. Γιάνοβιτς 5, Ράντοβιτς 2, Ν, Γιάνοβιτς 2, Πάσκοβιτς 1, Ιβοβιτς 1, Γκοϊκοβιτς 1, Ζλόκοβιτς 1.
Ελλάδα (Αντριτς): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1 , Μιράλης 1, Κοκκινάκης, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος 1, Χρ. Αφρουδάκης 1, Δελακάς 1, Γ. Αφρουδάκης 1, Φουντούλης 4, Μουρίκης 2, Βουλγαράκης, Καραμπέτσος.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει την Δευτέρα τον τελευταίο του αγώνα στο τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει στο μικρό τελικό το νικητή του ζευγαριού Ρουμανίας-Ισπανίας.
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης,  κ. Γιάννης Ιωαννίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  
«Συγχαίρουμε την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών και κάθε έναν αθλητή μας ξεχωριστά για την εντυπωσιακή εμφάνισή τους στον Καναδά και την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ανανεώνουμε, λοιπόν, το ραντεβού μας μαζί τους για το καλοκαίρι στο Λονδίνο, με την ευχή, οι ανάλογες αγωνιστικές προσπάθειές τους να φέρουν νέες σημαντικές διακρίσεις».