Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ !

Γράφει ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΑΥΤΟΛΥΚΟΣ
 
ΚΑΙ Από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012, το κλίμα στην χώρα,  ξαφνικά άλλαξε.........(λίγο όμως, για να μην χαίρομαι και πολύ).
Μέχρι και την προηγούμενη ημέρα, οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, μικροί και μεγάλοι, είχαν πρώτα θέματά τους τα νέα μέτρα, την φορολογία, το χαράτσι της ΔΕΗ,
τον κίνδυνο της χρεοκοπίας, τις επιπτώσεις της χρεοκοπίας, την μείωση των μισθών και των συντάξεων, τον φόβο, την καταστροφή και οτιδήποτε κατατρομοκρατεί την ελληνική κοινωνία. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΛΛΑΞΕ !
Σταμάτησαν οι πολλές ειδήσεις για απολύσεις, ανεργία, φόρους.
Διάβασα μόνο ειδήσεις για ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ που τώρα σχεδιάζει η Ευρώπη για την Ελλάδα, για την ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, .......για ελπίδα......., ο Τόμσεν φεύγει.....(τα μέτρα του μένουν....... - και άρα φεύγει γιατί επέτυχε την αποστολή του......-) , άρχισαν να μιλάνε για το κούρεμα των χρεών των νοικοκυριών......(πιστεύει κανένας ότι οι τράπεζες θα χαρίσουν χρέη στους πολίτες ;......δηλαδή καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεια;....... ) και πολλά άλλα θετικά !!!!!

Ο Βενιζέλος άρχισε να μιλά για το PSI και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΡΔΟΣ που θα έχει η χώρα....και την επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ (....ενδιαφέρεται κανένας για αυτό πέραν από τον ίδιο και μερικούς άλλους..;).

Βέβαια δεν είπε κουβέντα ότι τελικά, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ και οι ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ξένοι, θα είναι οι μόνοι, που θα χάσουν μέσω του PSI μεγάλο μέρος από την αξία των ομολόγων που έχουν στην κατοχή τους με αποτέλεσμα ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ !  Λεπτομέρειες. Η πραγματική απομείωση του χρέους είναι γύρω στα 60 δις ευρώ, αφού η χώρα δανείζεται άλλα 130 δις ευρώ.

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αναρωτήθηκε γιατί πηγαινοερχόταν συνεχώς ο εκπρόσωπος των διεθνών τραπεζιτών, Νταλάρα ; (καμία σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή)

Ήθελε να διασφαλίσει ότι οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΖΗΜΙΕΣ από την απομείωση του χρέους.

ΕΙΔΙΚΑ οι ελληνικές τράπεζες, μόλις ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ, θα λάβουν νέες επιχορηγήσεις για την ανακεφαλαιοποίησή τους.

ΑΛΛΩΣΤΕ, το νέο ΠΑΚΕΤΟ (πακέτο για εμάς, γιατί για αυτούς είναι θείο δώρο) θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την πληρωμή των ομολόγων που λήγουν και την ενίσχυση των τραπεζών.

ΚΑΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ πιστεύουμε ότι η χώρα θα βγει από το <τούνελ>.......

Πως θα γίνει αυτό, όταν μετά τον εκβιασμό ψήφισης από την Βουλή του νέου μνημονίου, ως προϋπόθεση για να προχωρήσει το PSI και η νέα χρηματοδότηση, από την επόμενη κιόλας ημέρα, δηλαδή από της 13 Φεβρουαρίου 2012, άρχισαν οι νέες ανακοινώσεις του τύπου ότι <δεν θα φτάσει το νέο δάνειο....θα χρειαστούμε νέο δάνειο το 2013.......η χρεωκοπία δεν έχει αποφευχθεί> και άλλα όμοια, απολύτως στην ίδια γραμμή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που ακολουθείται επί δύο χρόνια τώρα. Του εκβιασμού.

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ;

Να πω ότι δεν το πιστεύω ότι θα γίνουν άμεσα ; Ναι ! Αυτό πιστεύω !  Και εύχομαι να διαψευσθώ.

Δεν βλέπω γιατί να θέλει ο Παπαδήμος να γίνουν εκλογές.

Όταν στην πραγματικότητα, όλα γίνονται για την διάσωση των τραπεζών, γιατί να θέλει να γίνουν εκλογές ;

ΟΜΩΣ, τελικά οι ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ,   ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ;

Αυτό δεν πρέπει να είναι το σημαντικότερο ερώτημα ;

Αφού μέχρι σήμερα μας αντιμετωπίζουν σαν γιδοπρόβατα ; Τόσες φορές μας είπαν ψέματα το ένα μετά το άλλο, και ακόμα καθόμαστε και πιστεύουμε ότι ο Βενιζέλος έσωσε την χώρα από την χρεοκοπία και την δυστυχία που θα φέρει η χρεοκοπία. ΜΑ, χρεοκοπία, σημαίνει ότι δεν μπορώ να πληρώσω τα χρέη μου, και οι πολίτες ήδη δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρέη και τους φόρους τους. Άρα οι πολίτες είναι ήδη χρεοκοπημένοι. Οι τράπεζες όμως, που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση, δεν έχουν χρεοκοπήσει, και συνεχώς λαμβάνουν βοήθεια που πληρώνουν οι πολίτες μέσω των νέων φόρων και της εσωτερικής υποτίμησης.

Ακούει άραγε κανένας τις ανακοινώσεις που αυτή την περίοδο, εμφανίζονται σε δεύτερο πλάνο ;
Να σημειώσω μερικές :
- Έρχεται αύξηση αντικειμενικών κριτηρίων στα ακίνητα.
- Νέοι φόροι στα ακίνητα.
- Νέες μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων.
- Νέες μειώσεις μισθών σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.
- Απολύσεις στο δημόσιο τομέα με <αξιολόγηση> (δηλαδή σε ποίο κόμμα είσαι ;....)
- Αύξηση της φορολόγησης φυσικών προσώπων και κατάργηση φοροαπαλλαγών.
- Νέα μείωση του επιδόματος ανεργίας.

Και αυτά τα μέτρα, ΛΕΝΕ ότι θα εφαρμοστούν από τον Ιούνιο............

ΆΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ <ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ> ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ; ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ;

ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ GREEK STATISTICS ; Ποιόν ενδιαφέρει όμως ; Έτσι δεν είναι ;

Εάν είναι όλα προαποφασισμένα, ΤΟΤΕ οι εκλογές τι λόγο θα έχουν να γίνουν ; Για να δούμε απλά ποιος θα εφαρμόσει τα νέα μέτρα, πριν από τα επόμενα νέα μέτρα και ούτω καθ` εξής ;
Και τότε ποια επιλογή έχει ο ελληνικός λαός ; Να ψηφίσει μόνο ποίος θα συνεχίσει να τον σκοτώνει ;

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ;

Πρέπει να προσέξω !

Τα ΜΜΕ καλλιεργούν έντεχνα, με επικοινωνιακό τρόπο, την εντύπωση ότι δεν υπάρχει καμία άλλη λύση. Επίσης, τάχα, αφήνουν να βγουν και ειδήσεις εκτόνωσης του κοινωνικού θυμού (...φεύγει ο Τόμσεν, πετρέλαια.....). Δεν ξέρω εάν διαβάσατε την ΤΡΟΜΕΡΗ είδηση ότι <η Τρόικα κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην Ελληνική Βουλή για τα σκληρά μέτρα.............> ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ;  Αφού η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕ ; Τρόμαξε η ΤΡΟΙΚΑ ....

Τόσο ανόητο με θεωρούν ; Ότι δεν θυμάμαι τι έκαναν εχτές και δεν καταλαβαίνω τι σκοπεύουν να κάνουν ;

ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ,

ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ,

ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. Δηλαδή από την μία σου κόβουν τον μισθό και την σύνταξη, δημιουργούν συνθήκες ύφεσης και ανεργίας και από την άλλη σου λένε ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕ !

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΜΩΣ δεν είναι αυτά.

ΕΙΝΑΙ το κλίμα απάθειας που καλλιεργείται στην κοινωνία και ωθεί υποσυνείδητα τον ΈΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (όταν και αν γίνουν !).

Επιτέλους ΛΟΙΠΟΝ, πρέπει να ΚΑΤΑΛΑΒΩ ότι ζω σε μία ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που έπλεξαν τα δύο προηγούμενα χρόνια το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και τα άλλα κόμματα κοινωνικής εξαπάτησης.

Με κυβερνά ένας τραπεζοϋπάλληλος και δεν με αφήνουν να εκφράσω την αντίθεσή μου μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες. ΓΙΑΤΙ ;  Γιατί ακόμα δεν είναι σίγουροι για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Πιστεύω ότι οι εκλογές ΠΡΈΠΕΙ να γίνουν άμεσα. ΚΑΙ ΤΟΤΕ όλοι  μας οφείλουμε να πάμε και να ψηφίσουμε, νέα κόμματα και νέους πολιτικούς. Από τους νυν βουλευτές των κομμάτων θα επιλέξω μόνο ανάμεσα σε όσους αντιστάθηκαν στο ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ΕΦΥΓΑΝ από τα διεφθαρμένα κόμματα. Ακόμα όμως και ανάμεσα σε αυτούς τους Βουλευτές θα επιλέξω αυστηρά.

ΑΛΛΩΣΤΕ, εάν οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν πάμε να ψηφίσουμε, τότε θα δώσουμε την ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να κινητοποιήσουν τους κομματικούς τους μηχανισμούς και να ψηφίσουν τους εαυτούς τους. Και εάν ξαναγίνει κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ (όπως ήδη λένε ότι το θέλουν και οι Γερμανοί), τότε ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ;

Θα τους τιμωρήσει εάν δεν πάω να ψηφίσω ; ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Εάν δεν πάω να ψηφίσω, (γιατί θα πιστεύω ότι έτσι τους τιμωρώ !), τότε όταν εκλεγούν πάλι οι ίδιο, θα βγουν και θα λένε ότι <ΝΑ ! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ....! > Και αυτά θα τα λέει ο Παπανδρέου, ο Παπακωνσταντίνου και ο Βενιζέλος με τον Σαμαρά (και τα άλλα παιδιά....).

ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΥΤΟ. Να είστε σίγουροι.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΟΦΕΙΛΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ σε ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.

(Μάθατε ότι προετοίμασαν (ν)τροπολογία για να ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ προς τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ, μεταφέροντας το κόστος στον κρατικό προϋπολογισμό ; Δηλαδή στους πολίτες ; )


ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ <ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ> ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..

ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΑΣ.

Όμως.........

Κύριοι και Κυρίες, ιδρυτές των ΝΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ.

Πολύ καλά πράξατε και τοποθετήσατε νέες προτάσεις προς την κοινωνία. Αν και τα ΜΜΕ σας έχουν αποκλείσει από τις ζώνες υψηλής ακροαματικότητας φιλοξενώντας σχεδόν μόνο φιλοκυβερνητικές απόψεις.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ;

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΣΑΣ ;  Και έτσι να μπορέσετε να αντιταχθείτε στους δυνατούς μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και στον νέο ΔΟΡΥΦΟΡΟ τους, την ΔΗΜΑΡ (Κουβέλης) ;

ΠΩΣ θα καταφέρετε να χτυπήσετε το υπάρχον σύστημα, όταν προκαλείτε τόσο μεγάλη διάσπαση στις κοινωνικές δυνάμεις ;  Αναρωτιέμαι !

Ακολουθείτε την <οδό> της αριστεράς, που έχει διασπασθεί σε τόσα πολλά παρακλάδια, ώστε στην πράξη είναι ακίνδυνη, συνολικά, και δεν κατάφερε να ενωθεί ούτε για το καλό της χώρας, έστω παραμερίζοντας προσωρινά τις <ιδεολογικές διαφορές της>.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ  ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ,   ΑΝΤΙΤΑΣΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΣΥΝΔΕΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΑΓΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κυρίως ;

Αυτό το γεγονός μπορεί να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ σε αποτυχία κάθε κοινωνική αντίδραση.

ΜΟΝΟ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ.

Ας κρατήσω λοιπόν στο μυαλό μου, ότι το νέο μνημόνιο εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ΤΡΆΠΕΖΕΣ, οι εκλογές πρέπει να γίνουν γρήγορα και όταν γίνουν, πρέπει να πάω και να ψηφίσω νέα κόμματα, ΑΛΛΑ ΟΧΙ το ΠΑΣΟΚ, την ΝΔ και την ΔΗΜΑΡ. Και τα νέα κόμματα πρέπει να είναι λίγα και ισχυρά.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ! Εάν τους ξαναψηφίσω, ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ;;;;;;;;

Γρηγορείτε

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη.