Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

«Γιγαντομαχία» για τίτλο στο Βέλο . Η Ελλάδα Βέλου κόντρα στον Πέλοπα Κιάτου

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Βέλο όπου στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής , αύριο Σάββατο , συγκρούονται  στο ντέρμπι κορυφής , δύο από τους διεκδικητές της ανόδου. Η Ελλάδα Βέλου κοντράρεται με την γειτονική της ομάδα τον Πέλοπα Κιάτου. Η νικήτρια ομάδα θα παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου, ενώ η ηττημένη θα χάσει τις ελπίδες της για άνοδο.         Από την άλλη πλευρά η πρωτοπόρος ομάδα του ΠΑΣ Κλένια, θα αντιμετωπίσει στην έδρα της ( Γ. Σολομού) την Προοδευτική Περιγιαλίου, ενώ στο Θώδειο Στάδιο ο ΠΑΟ Λουτράκι αγωνίζεται με τον Παννεμεατικό.
 Την ίδια ώρα ( 15:00) στη Νεμέα σε ενδιαφέροντα αγώνα η Θύελλα Πετρίου μάχεται με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου. Στην Αρχαία Κόρινθο ο Ηρακλής Λεχαίου φιλοξενεί τον Σαρωνικό Γαλατακίου, ενώ στο Ξυλόκαστρο ο τοπικός Ηρακλής αγωνίζεται με τον Α. Ο. Σολομού.  Τέλος «τρίποντα» χωρίς κόπο θα πάρουν ο Αστέρας Δερβενίου και ο Πανσολυγειακός  από Ισθμιακό και Άλμπαρτο Κόρφου ,αντιστοιχα , καθώς οι δύο τελευταίες ομάδες έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Α’  Κορινθίας.  

Η 25η αγωνιστικήΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΠΕΛΟΠΑΣ
Π.Α.Σ. ΚΛΕΝΙΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - Σ.Φ.Λ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΠΑΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ. - Α.Ο. ΣΟΛΩΜΟΥ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - AΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ             0 – 3 α. α.
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ – ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ              3 – 0 α. α.


Η Β Κατηγορία
Αυλαία αύριο για το πρωτάθλημα στη Β1 Κορινθίας με τον αγώνα του ΠΑΣ Κύψελου Κορίνθου με τον Εθνικό Ξυλοκέριζας, στο γήπεδο του Συνοικισμού. Οι υπόλοιποι αγώνες της 23ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν την Κυριακή.
23η ΑγωνιστικήΠ.Α.Σ. ΚΥΨΕΛΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡ.
Α.Π.Σ. ΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚ.
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ
Α.Σ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Π.Α.Ο. ΚΟΥΤΑΛΑΣ - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
Α.Ο. ΜΑΨΟΥ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ
ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣ. - Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

Με τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα στη Β2 Κορινθίας, με τους ενδιαφέροντες αγώνες της ημέρας να γίνονται στο Δερβένι ανάμεσα στον Πανευρωστινιακό και τον Α. Ο. Σπαθοβουνίου, και στο Ξυλόκαστρο όπου ο Πανκαμαριακός αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Κιάτου.
22η Αγωνιστική
ΘΥΕΛΛΑ Κ.Δ. - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Α.Ο. ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣ.
Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ - ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡ. - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡ.
ΑΠΕΣΣΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ