Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Σπείρα αλλοδαπών κλεφτών είχε ρημάξει τα σπίτια στη Δυτική Κορινθία

Αστυνομικοί της ασφάλειας Κορίνθου βρήκαν τα κλοπιμαία σε δύσβατη περιοχή - Οι δράστες τα προόριζαν για την πατρίδα τους

Είδηση της τελευταίας στιγμής . Πρόκειται για μία επιτυχία των αστυνομικών της ασφάλειας Κορίνθου καθώς είναι στα ίχνη μίας σπείρας αλλοδαπών (Αλβανικής υπηκοότητας) οι οποίοι είχαν ρημάξει (με τις κλοπές που έκαναν) τα σπίτια στη Δυτική Κορινθία.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr οι αστυνομικοί έχουν πλέον στη διάθεσή τους τα ονόματα της σπείρας και είναι πολύ κοντά στις συλλήψεις των δραστών. Περίπου 17 σπίτια είχαν διαρρήξει στις περιοχές Ξυλοκάστρου, Δερβενίου κτλ.
Τα κλοπιμαία τα είχαν μεταφέρει σε μία δύσβατη περιοχή στην Δυτική Κορινθία, μέσα σε μία χαράδρα. Τα είχαν συγκεντρώσει εκεί έχοντας λάβει όλα τα μέτρα προστασίας (μόνωση κτλ). Τα κλοπιμαία οι δράστες τα προόριζαν για την πατρίδα τους! Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τα κλοπιμαία τα οποία έχουν αρχίσει και αποδίδονται στα θύματα.
Εκτός από ηλεκτρονικές συσκευές είχαν κλέψει και μεγάλη ποσότητα λαδιού, το οποίο προόριζαν και αυτό για την πατρίδα τους. Από την αστυνομία εκτιμάται ότι είναι πολύ κοντά στη σύλληψη των δραστών.
ΣΣ. 1.Πρόκειται για ακόμα μία επιτυχία των αστυνομικών της ασφάλειας Κορίνθου. Οι κάτοικοι στη Δυτική Κορινθία είχαν χάσει τον ύπνο τους με όλες αυτές τις κλοπές που είχαν γίνει το τελευταίο διάστημα. Ευελπιστούμε οι δράστες να συλληφθούν το συντομότερο!

korinthiannews.gr