Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Στον 6ο όμιλο δοκιμασία στην Αμαλιάδα για τον Παναιγιάλειο


Ο πρωτοπόρος με επτά βαθμούς από τον δεύτερο ΠΦΟ Πανόπουλου, Παναιγιάλειος δίνει την Κυριακή ένα από τα πιο δύδκολα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αιγίου δοκιμάζεται στην Αμαλιάδα από τον τοπικό Αστέρα που καίγεται για τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο υψηλός βαθμός δυσκολίας του αγώνα, δεν επιτρέπει στον Νίκο Κουρμπανά και στους παίκτες του να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη διαφορά των 7 βαθμών που έχουν "χτίσει" μέχρι τώρα, από το δεύτερο Πανόπουλο. λλωστε το γεγονός ότι στην έδρα τους οι "βυσσινί" έχουν καταφέρει είτε να "κόψουν" βαθμούς, είτε να πάρουν τους βαθμούς της νίκης, κόντρα σε ανώτερους αντιπάλους, αποδεικνύει από μόνο του ότι οι "μελανόλευκοι" πρέπει να θυμηθούν τον καλό τους εαυτό για να πάρουν νικηφόρο αποτέλεσμα και στην Αμαλιάδα. Στην προπόνηση του Σαββάτου βρέθηκε στο γήπεδο ο πρόεδρος του Παναιγιαλείου, Γιάννης Παπαπέτρου, ο οποίος μιλώντας στους παίκτες, τόνισε τη σπουδαιότητα της νίκης: «Το παιχνίδι με τον Αστέρα είναι κομβικό για τη συνέχεια. Πρέπει να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την νίκη και να την πάρουμε, για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της ανόδου στην Football League 2».
Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Κουρμπανάς, δεν υπολογίζονται τιμωρημένοι Αγουρίδης και Διαμαντόπουλος, και οι Γιαννίκος και Μπαλτιμάς. Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Κοντόγιωργας, Μούζος, Θεοφανόπουλος, Σαλάι, Ρέλλας, Παπαδόπουλος, Τρίγκας, Αρβανίτης, Κατεργάρης, Σανδραβέλης, Γκοτσούλιας, Αγγελόπουλος, Νικολόπουλος, Δαλιάνης, Αργυρόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Μπούνας και Μπουλούμπασης.
Εάν και εφόσον ο Παναιγιάλειος την Κυριακή περάσει από την Αμαλίάδα θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για να κατακτήσει τον τίτλο και να πάρει την άνοδο.
Από εκεί και πέρα, την ίδια ώρα το Πανόπουλο παίζει επίσης εκτός έδρας, με τις Βρασιές που έχουν μείνει πίσω βαθμολογικά και παίζουν το τελευταίο χαρτί τους για την παραμονή στην κατηγορία. Στα Βραχνέικα, ο τοπικός Διαγόρας φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Γυθείου ενώ στην Πάτρα, η Θύελλα αντιμετωπίζει την Αχαϊκή με τους γηπεδούχους να καίγονται για το τρίποντο. Σέντρα έχουμε στις 16.00 εκτός από το ματς Εικοσιμία-Εράνη Φιλιατρών που θα ξεκινήσει δυο ώρες νωρίτερα. Θυμίζουμε πως Ατρόμητος Λάππα και Πάμισος παίρνουν τη νίκη στα χαρτιά αφού Τσιλιβή και Τριταιϊκός έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

18η αγωνιστική
Ατρόμητος Λάππα-Τσιλιβή
Τριταιικός-Πάμισος
Εικοσιμία-Εράνη Φιλιατρών
Αστέρας Αμαλιάδας-Παναιγιάλειος
Διαγόρας Βραχνέικων-Ολυμπιακός Γυθείου
Θύελλα Πατρών-Αχαϊκή
Βρασιές-ΠΦΟ Πανόπουλου