Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ο ΠΑΣ Κλένια κόντρα στην Ελλάδα Βέλου - Το Λουτρακιώτικο ντέρμπι - Ο Αστέρας υποδέχεται τον Πανσολυγειακό

Με ένα ακόμα ντέρμπι κορυφής συνεχίζεται αύριο , στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κορινθίας. Στο γήπεδο του Σολομού ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Κλένια κοντράρεται με την Ελλάδα Βέλου που έχουν στόχο το τρίποντο. Ο ΠΑΣ Κλένια για να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία του στη βαθμολογία και η Ελλάδα για να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή και τις όποιες αμυδρές ελπίδες τις για τίτλο. Από την άλλη πλευρά ο Πέλοπας Κιάτου παίρνει «τρίποντο» στα χαρτιά από τον Ισθμιακό που έχει αποχωρήσει του πρωταθλήματος , όπως άκοπο τρίποντο παίρνει εκτός έδρας και ο Ηρακλής Λεχαίου από τον Άλμπαρτο Κόρφου. Στο Θώδειο στάδιο γίνεται το Λουτρακιώτικο ντέρμπυ ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου και τον ΠΑΟ Λουτράκι, ενώ στη Ξυλοκέριζα ο Σαρωνικός Γαλατακίου αγωνίζεται με τον Α. Ο. Σολομού. Επιστροφή στις νίκες θέλει στο Δερβένι ο Αστέρας κόντρα στον Πανσολυγειακό, ενώ στη Νεμέα ο Παννεμεατικός φιλοξενεί τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Τέλος στην Αρχαία Κόρινθο η Προοδευτική Περιγιαλίου αντιμετωπίζει την Θύελλα Πετρίου.

26η Αγωνιστική
Π.Α.Σ. ΚΛΕΝΙΑ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
Σ.Φ.Λ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚ.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - Α.Ο. ΣΟΛΩΜΟΥ
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ – ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ                            3 – 0 α. α.
ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ                  0 – 3 α. α.

ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Με αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας Κορινθίας.
Στο Β1 όμιλο στα πλαίσια της 24ης ημέρας η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει αύριο στις 4 το απόγευμα στο Συνοικισμό με τον αγώνα του Άρη Κορίνθου με την Δάφνη Εξαμιλίων.
Στον ίδιο όμιλο την Κυριακή ο πρωτοπόρος Εθνικός Ξυλοκερίζης αντιμετωπίζει την Περαχώρα και οι Άγιοι Θεοδώροι αγωνίζεται με τον Α. Ο. Μαψού. Οι Γαλάζιοι Νέοι στα Εξαμίλια αντιμετωπίζουν την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, ενώ ο Τενεάτης μάχεται με τον Κύψελο. Στο Αγγελόκαστρο ο Αετός αντιμετωπίζει τον Κουταλά, ενώ ο Α. Σ. Λουτρακίου αγωνίζεται με τον Αγιάννη.

24η Αγωνιστική
Σάββατο 24/10
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ

Κυριακή 25/10
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ - Α.Ο. ΜΑΨΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚ. - Π.Α.Ο. ΚΟΥΤΑΛΑΣ
ΤΕΝΕΑΤΗΣ - Π.Α.Σ. ΚΥΨΕΛΟΣ
Α.Σ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - Α.Π.Σ. ΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ - ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣ.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡ. - Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

Στο Β2 όμιλο η αυλαία της 23ης αγωνιστικής ανοίγει αύριο στο ξερό του Κιάτου ανάμεσα στη Θύελλα Κάτω Διμηνιού και στον πρωτοπόρο Πανκαμαριακό. Την Κυριακή ο Πανευρωστινιακός δοκιμάζεται στο Λεόντιο από τη τοπική Θύελλα , όπως και η Λυκοποριά στο Κρυονέρι από τον Αετό. Στο Σολομό ο Α. Ο. Σπαθοβουνίου αγωνίζεται με την ομάδα του Ασπρόκαμπου, ενώ στο στάδιο του Κιάτου η Αναγέννηση αντιμετωπίζει τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου. Τέλος η Κόρινθος ‘06 αγωνίζεται με τον Απέσσα Χαλκίου.

23η Αγωνιστική
Σάββατο 24 / 03
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ

Κυριακή 25 / 03
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝ. - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡ. - Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
Α.Ο. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - Α.Ο. ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΑΠΕΣΣΑΣ
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ