Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Έτσι εννοούν τις αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία ;


Επιστροφή του Θυμιου Λυμπερόπουλου στη ΝΔ άμεσα μετά την ιστορική δικαίωση!
Την αριστερά κατηγόρησε ο Αντώνης Σαμαράς (δείτε εδώ τη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 λίγο νωρίτερα )καθώς και διάφορα κομματίδια που ξεφυτρώνουν στο χώρο της κεντροδεξιάς , ότι είναι αυτοί που δεν επιθυμούν να αλλάξει τίποτα στη χώρα
.Όμως ο υπουργός της Ν.Δ. περνάει το νομοσχέδιο που κλείνει ουσιαστικά το άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί και μόνο ο Γιάννης Ραγκούσης του "αντιδραστικού " ΠΑΣΟΚ καταψήφισε(δείτε εδώ). Έτσι εννοεί τις αλλαγές δηλ . ο Σαμαράς ; Μετά θα παραπονιούνται στη Νέα Δημοκρατία ότι δεν τους κατάλαβαν οι νοικοκύρηδες κι όσοι θέλουν να γίνει η χώρα κάποτε σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος .
Όπως έχει γραφτεί και παλιότερα (δείτε εδώ ) σε αυτό το blog , η Νέα Δημοκρατία όσο επιμένει να πατάει σε δύο βάρκες κι όσο δεν καταρτίζει εθνικό σχέδιο 20ετίας για τη χώρα θα αντιμετωπίζει πρόβλημα αξιοπιστίας και πολιτική φθορά . Οι εποχές των νεφελωδών υποσχέσεων και των γενικόλογων υποσχέσεων έχουν περάσει .
Το κομματίδιο (όπως φωτογράφισε τους Α.Ε) του κυρίου Καμμένου με τον άκρατο λαϊκισμό ,τις επικλήσεις στην Παναγία , τους φοβερούς συμβολισμούς τύπου Διστόμου και τα άλλα ωραία το εξέθρεψε η επαμφοτερίζουσα στάση της Νέας Δημοκρατίας που στο όνομα του αντιμνημονιακού αγώνα έκλεινε το μάτι στη δήθεν λαϊκή δεξιά , στους συνδικαλιστές της παράταξης , σε συμβασιούχους που απολύονταν και σε κάθε είδους συντεχνία.
Δικαιώνοντας ουσιαστικά τη συντεχνία των ταξιτζήδων ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου , καθώς αφού αυτοί διακομματικά δικαιώθηκαν γιατί κάποιες άλλες συντεχνίες να δεχτούν περιορισμό των προνομίων τους .Δεν υποστηρίζω ότι το πρόβλημα της χώρας είναι τα ταξί , ωστόσο οι εξαιρέσεις είναι προκλητικές.
ixnilatis