Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

H χαριστική βολή


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χτες τη νύχτα δόθηκε η χαριστική βολή στον ελληνικό λαό με την υπογραφή του 2ου Μνημονίου στις Βρυξέλες. Οι θέσεις των Γερμανών και των «δορυφόρων» τους (αφόρητη λιτότητα - κλειστός δεσμευμένος λογαριασμός - δημοσιονομική επιτήρηση) πέρασαν χωρίς καμία αντίσταση από την ελληνική αντιπροσωπεία. Μια αντιπροσωπεία που πρέπει πέραν των φυσικώς συμμετεχόντων της (Παπαδήμο, Βενιζέλο) να συμπεριλάβουμε και τους Παπανδρέου - Σαμαρά και τις εναπομείνουσες κοινοβουλευτικές τους ομάδες που ως άλλοι Εφιάλτες βοήθησαν τον νέο εχθρό να περάσει τις Θερμοπύλες.
Υπέγραψαν μειώσεις μισθών κατά 40% για πάνω από 2,5 εκατ. εργαζομένους.
Υπέγραψαν κατάργηση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
Η δήθεν διαπραγμάτευση για τον κατώτατο μισθό θα γίνεται πλέον μεταξύ Κυβέρνησης και συνδικάτων.
Υπέγραψαν περαιτέρω περικοπές σε συντάξεις και επικουρικές (τα ποσά των οποίων θα αναθεωρούνται συνεχώς προς τα κάτω) για το σύνολο των συνταξιούχων, οι οποίοι καθημερινά πυκνώνουν τις γραμμές των αστέγων και των συμμετεχόντων στα συσσίτια.
Με το νέο πακέτο, η Κυβέρνηση χωρίς ντροπή συνεχίζει τα σκληρά μέτρα λιτότητας, βυθίζοντας για δεκαετίες την Ελλάδα στην ύφεση. Για να συνεχίσει δε καλύτερα το «θεάρεστο» έργο της ετοιμάζει 79 προαπαιτούμενα από τους δανειστές μας εφαρμοστικά μέτρα που θα μας κατατάξουν πλέον και επίσημα στην κατηγορία αφρικανικού προτεκτοράτου.
Καλούμε το λαό σε αντίσταση για να ματαιώσει το έγκλημα, να τιμωρήσει τους εγκληματίες και να απαιτήσει εκλογές τώρα.
Έχουν φτωχύνει τους Έλληνες, για να μην περιορίσουν τα κέρδη των δανειστών.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ