Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Δημοσκοπήσεις “Τρέχει” δημοσκόπηση για τον Λοβέρδο

Δημοσκόπηση για λογαριασμό του Ανδρέα Λοβέρδου διενεργεί σύμφωνα με πληροφορίες γνωστή εταιρεία μετρήσεων, η οποία ξεκίνησε κύκλο τηλεφωνικών ερωτημάτων σε πολίτες.
Η έρευνα έχει δυο σκέλη, με το ένα να αφορά την πολιτική, και το άλλο τον χώρο της υγείας. Τα ερωτήματα είχαν να κάνουν με το αν ο Ανδρέας Λοβέρδος βγήκε νικητής από την πρόσφατη κόντρα του με τους φαρμακοποιούς για το θέμα του ωραρίου, τις περικοπές στους γιατρούς, τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται με τη συνταγογράφηση, πως είναι η κατάσταση στα ελληνικά νοσοκομεία, και το αν έχει βελτιωθεί σε σχέση με το παρελθόν.
Στο πολιτικό σκέλος, τα ερωτήματα αφορούν στο πως κρίνουν οι πολίτες την πρόσφατη απόφαση του Ανδρέα Λοβέρδου να συμπορευτεί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, και το αν η συμμαχία αυτή έχει πιθανότητες να βελτιώσει το πλασάρισμα του Κινήματος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.
Πιο ενδιαφέρουσα από όλες ωστόσο, είναι η ερώτηση για το κατά πόσο ο Ανδρέας Λοβέρδος θα μπορούσε μελλοντικά να είναι ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος θα οδηγούσε το Κίνημα στην ανάκαμψη.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ/ statesmen.gr